-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
-
Chabe89
addikt
-
félisten
-
Chabe89
addikt
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz olivera88 #9156 üzenetére
Lószart. Nem is lát meg és már 3 helyen ég. Oldalt fordul és boldog boldogtalan citadellát lő neki.
Amikor bejöttek a ruszki cirkálók első nap 3-ik csatájában szénné égettem egyet. Szerencsétlen nem tudta merre kanyarogjon azzal a nagy döggel.
Mintha csak téged láttalak volna! -
Chris0321
addikt
válasz FoxiestFox #9153 üzenetére
Akkor próbálgatom majd az AP-t, lehet csak nem volt szerencsém a találatokkal.
-
félisten
Kb lehoztam nekik. Végére két csatahajónk maradt, annyi lett volna a dolguk, hogy A-ról B-n át elmenjenek C-re.
Egyikük tudta a dolgát, a másik nem... konkrétan átment a tag úgy B-n, hogy nem foglalta el... aztán C-t már igen, de azt is csak mert kergette a CV-t.. addigra az eneminek már csak a CV volt, és pontokkal nyertek. Ha behúzzák B-t, nyerünk.
Bosszantó egy ilyen körben. -
félisten
Látom a treasure-ök között a Tachibana-t!
Csak annak ajánlom, aki akar egy japán DD-t, ami gunboat. Én szeretem, de sunnyogni nem lehet vele. -
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #9165 üzenetére
EZ jó, hogy hír.... bár T2-ben sunnyogni??
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
válasz ledgeri #9166 üzenetére
T3-ba is bepakol vele. Tehát a torpedók nem mennek olyan messze, hogy tudj sunyiban... ez cikkcakkozós, nyomodagombot-hajó... méghozzá más DD-ket és cirkálókat támogató leginkább... mert ha te kapod a fókuszt, pár jó lövésből heló van. De majd egyszer lesz bele concealmentes kapitányom..
Langley meg nem is olyan rossz, mint emlékeztem. Csak ez az irányítás fos szerintem. De a manuális torpedópottyantás durván pontos, és hogy milyen szorosan dobja le őket... Myogit dev strike-oztam full hp-ról, mondom ok...
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #9168 üzenetére
Én Japán oldalon megyek ott, és amikor bamba t5 CV-k dupla tripla squadját szedem ki manuál fighterezéssel akkor az igazán felszabadító a high tierhez képes...
A japán ágból fentébb rage quitoltam, mert nekem nem megy az a sok squad egyedül azt sajnálom, hogy nem tudok t4-ben gyújtogatni...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Chris0321
addikt
Hétvégi ajánlat. Ami nekem a legfontosabb volt az a fél áron lévő kikötőhely, vettem is 9-et annyi elég lesz remélem elég sokáig.
-
-
olivera88
veterán
A legnagyobb szerencsétlenség ami volt edidg NC vel, 33 ezer HP röl kilött egy rohadt Izumo. Épp elakartam fordulni gyors h elhúzzak onnan mert túl erőbe voltak, erre csatt., 3x citet lőtt azt mondta.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #9175 üzenetére
Én is löttem 30 ezer dmg t tegnap NC vel NC nek dupla cittel.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
sith7
nagyúr
-
CHaooSS
őstag
Jó pár hónap után visszatértem és elkezdtem játszani a Fuso-val, de nagyon idegesítőek a torpedós repülők.. ennyire 0 volt eddig is a csatahajók légvédelme? nem elég, hogy rohadt lassan fordul, de 1 gépet sem lehet leszedni vele.. közben, ha jól tudom van rajta 90-100db 25 milis.. de a játékban ez 3-nak tűnik..
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
ddt500hu
veterán
Akciós a free xp váltás? Ebből Golden Galleon lesz!
-
ledgeri
nagyúr
Wotból kapcsoltan 1 nap prémium (5 win kell, úgy hogy az eső 10-ben vagy)
-
ledgeri
nagyúr
-
félisten
Az amúgy milyen szar, hogy PT óta nem voltam a viharos Northon... azt vártam az egészben, a betöltési idő csökkenésén kívül, erre az nálam visszafelé sült el, a viharos mapra meg nem tesz be.
-
ddt500hu
veterán
Zao vagy Yamato. Neeeem. Yamatora nem költök mert az még messze van és nagyok sok kellene hozzá.
Nem szeretek stock hajóval menni. 8-9-es szinten nagyon nagy hátrány. 60 000 free XP általában a B hull. 10 000 doublon, 350 000 free xp, az 6db 9-es hajó B hullja.(#9183) olivera88 Gondolkozom a Tirpitzen de olyan sok embernek meg van....
De lehet a Golden Galleon helyett veszek 14 500 doublont meg egy Tirpitz-et. Kb. ugyan ott lennék.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #9187 üzenetére
Az nem baj h sokaknak megvan. Megnézném h te kezedben mire lenne képes. 260 000 dmg min
Más:
Hétvégére meglesz végre az Iowa ha minden igaz, csak pénz gondok vannak úgy hogy farmolni kellene.
Tegnap meg lettem szólva NC vel h afk vagyok, pedig csak lassan araszolgattam 1/4 ben , egy Tirpitzes meg előre ment teljes gőzzel és meghalt 5 perc alatt, rögtön kapott pár bombát meg torpedót, a megmaradt fél HP jét meg leégettek a cirkálok. Miért kell kamikazet játszani nem tudom..dying_star És hogyan kell? Csodák csodájára összejött nekem is ma NC vel, elég távolról, kb 20 km ról, nem hittem szememnek mikor megláttam.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
redzsi
senior tag
Akarom mondani Zao, az a tizes cirka.
dying_star: én egyet mentem, jött is a vihar, sikerült kissé közel kerülni az egyik Yamatohoz:
Nem sokra mentem vele, de jól esett.
dtt500: Nekem 170.000 ezrem van vele, de nem sok hiányzik hogy elguruljon a gyógyszer...
Egyszerűen nem megy vele (sem ), szerver átlag alatti a sebzésem... -
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #9186 üzenetére
Hát akkor rosszul emlékszel. Iowa szakaszba voltunk és mire átértünk a másik oldalra elmúlt a vihar. Téged meg jól kitorpedóztak.
-
ddt500hu
veterán
8-as BB-vel a 170 000 jó eredmény. Nekem csak 158 000 van az Amagival és 163 000 az NC-vel.
A szerverátlag elég gyenge vele ahhoz képest, hogy milyen jó a páncélja. Az összes magasabb tierű prémiumjárműnek (WOT-ban is) gyengébb a statja mint azt indokolná a kialakítása.
Mivel sokan azzal indítják a játékot ahelyett, hogy előbb megtanulnának játszani. Nem beszélve a botokról. -
redzsi
senior tag
válasz ddt500hu #9195 üzenetére
Félreértettél, nem csodálom. Na még egyszer és magyarul.
Izumoval 170.000xp-m van, és nem sok választ el tőle hogy feladom, és free xp-vel kifejlesszem a Yamatot.
Alacsony sebzés átlagom is vele van.
Nincs Tirpitzem, nem is lesz. Lesz helyette talán még idén Bismarckom. -
félisten
válasz Chabe89 #9194 üzenetére
Hú tényleg, mintha lett volna ilyen... na de azóta sem... illetve állítólag nem mindig ugyanakkor jön, és nem mindig ugyanaddig tart. Szóval én azért szívesen játszanám, sok játékból többször lehetne jó helyzetbe kerülni.. most sem tesz be, pedig olyan hajókkal megyek, amiket be szokott.
-
sith7
nagyúr
Ibuki jobb lesz, mint a Mogami ?
-
ddt500hu
veterán
Én komálom. Főleg a 227 000dmg-es köröm óta! Puha mint a többi Japó de pontos az ágyúja, nagyon jól gyújtogat és nagyokat is sebez még HE-vel is. Az AP-ja is működik.
(#9196) redzsiJaaaa. Hát én elve beletoltam 80 000 free-t. Most még ahogy nézem kéne a C hull 60 000-ért meg a maradék 235 000. Ennyit nem ér a Yamato. Akkor már inkább a Montana. Oda csak 200e kéne!
Amúgy a Tirpitz mennyire fizet jól? Ha kilövik mennyi a javítási költség? 100k dmg-re mit fizet? Prémmel/anélkül?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok