-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ddt500hu
veterán
Tiszta vicc ez a detonation mennyiség ami az új patch óta van. Kagero-val full hp-ról 1 találattal robbantottam fel egy Kiev-et. Most meg a Yorckom robbant fel 20 000hp-ról Tirpitz által.
-
ddt500hu
veterán
válasz ledgeri #8303 üzenetére
Ja, hogy ez kérdés volt! Én úgy értettem, hogy: "Miért így csinálod te barom amikor lehetne egyszerűbben is?"
Szóval ablakban játszom ezért veszem fel ablakban. A felvevő program Camtasia studio 8. A prociterhelést nem tudom de valszeg 100% körül lehet mert zúg minden a házban. Itt 6Gb lett a nyers fájl amit 270Mb-ra konvertált MP4-re.
-
törölt tag
Jó ideje nem játszottam már, gondoltam kicsit tolom... 4 csata, 4 vereséggel, de szinte mindegyik úgy, hogy csak pár hajót szedtünk ki mi... További jó játékot mindenkinek, delete...
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Isokaze-t azért adtam el mert tier 4-ben kevés a hp és sok a kicsi fürge hajó. Tier 5-6-ban lehet aratni a New York-Kongo-Fuso társulatból. Ja és ez fürgébb. Isokaze 34 csomója elég kevés.
(#8313) Grillo Ok de csak 22 óra után mert most moto gp-t nézek a pc-n.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #8311 üzenetére
A Fubukit azért már nem mondanám szarnak.
Semennyi mert nem jutottam el odáig, de jónak ítélem mert 3x torpedó indító állás van rajta, és van hozzá 15 km es hatótávolságú torpedó.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz Chabe89 #8317 üzenetére
T5 japán romboló mindenkinek kell, legjobb és legszórakoztatóbb japcsi szerintem (akár Mine, akár Kami). Illetve a legkönnyebb is abból a szempontból, hogy hozzáértő kezekben igencsak op abban a tierben, hisz elég sok noob van. Idegnyugtatónak legjobb, pár szarul sikerült high tier meccs után.
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #8318 üzenetére
Kamikaze megvan, de nem sokat játszottam még vele. Isokaze után abbahagytam még OBT-ben.
-
Máté94
addikt
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz olivera88 #8322 üzenetére
Semmi baj ezzel ha a gondolataid önállóak. De az, hogy 3x3-as indítója van, meg 15km torpedói a te gondolataid? Ezt bárki meg tudja nézni.
Sajnos még mindig ott tartasz, hogy amelyik hajónak több a lövege az a jobb.
De ha már adatokat olvasol fel akkor eljuthatnál oda is, hogy a második legrosszabb az álcája és a 15km-es torpedója olyan lassú mint a tetű.
A tüzérsége csak akkor ér valamit ha másik Fubuki az ellenfél, különben még egy tier6-os amcsi romboló is játszva kiszedi.
A 35 csomós végsebességéről ne is beszéljünk.
Ha a Japán rombolókat végignézzük akkor tier alapján a Fubuki a második-harmadik legrosszabb hajó.
Alapvetően a Japán 6-7-8 dd-k elég gyengék. A Kagero már jó fullosan.
És ezt valódi "harci" tapasztalat alapján mondom.Egyéb dolgokról nem is szólva.
-
félisten
-
-
ddt500hu
veterán
válasz olivera88 #8326 üzenetére
Akkor te még mindig nem érted azt, hogy a hajókat a tierben elfoglalt pozíciójuk szerint soroljuk be.
A Minekaze tier 5-ben egy gyilkológép. A Fubuki tier 8-ban egy rakás szerencsétlenség.
Semmire nem mész a 9 torpedóval mert olyan lassúak mint a tetű és jó ha két találatot elérsz csatánként. -
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #8328 üzenetére
Nem tudom akkor még nem volt amikor én játszottam vele. De azzal meg 12km csökken a lőtáv és elbukod a szuperintendáns képességet.
Itt a Minekaze mai adása : [link]
-
félisten
válasz ddt500hu #8329 üzenetére
12 km szerintem több, mint elegendő akármilyen rombolóra. Mondjuk nekem Hatsuig terjed a tapasztalatom, majd kiderül a többi. Én úgy vagyok vele, ha már van kb 2 km mozgásterem arra, hogy ne vegyen észre a célpont, de a torpedóm elérje, az elfogadható. A nagy távolságra kilőtt torpedók egy része úgyis mázli, ha bemegy, és az ellenfél tudatlansága, ha nem számít rájuk.
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #8330 üzenetére
Aha. Csak jönnek az álcázott cirkálók amit 10km-ről veszel csak észre. Mire megfordulsz te lelassultál 27 csomóra, ő jön 34-el, és máris 3 irányból lőnek. Ha nem manőverezel szétlőnek, ha manőverezel nem gyorsulsz fel sose a hihetetlen 35 csomós végsebességre.
Szintén az előtted felbukkanó más nemzetbéli rombolók szétkapnak mint foxi a lábtörlőt.
Én aztán igyekszem közel menni az ellenséghez minden rombolóval de a Fubuki éli túl a legkevésbé.
Ha sok romboló van a csatában a Fubuki harcképtelenné válik.
A nagy távolságú torpedózással amúgy az a baj, hogy még a tökéletes sortűz esetén is max. 2 találatod lesz mert 15km túl már szétszóródnak. -
félisten
-
redzsi
senior tag
Eszement egy csata volt. Nagyon gyengén kezdtünk, a baloldalon csak kóvályogtunk, de aztán jött a Iowa aki megmutatta az oldalát:
Ki is zökkentett 1 percre, de jól sikerült a befejezés is:
"Érdekes" hogy eddig 60 csata alatt nem emlékszem hogy lőttem volna citadellát a Tirpitznek, bezzeg a T9 Iowanak nem nagy kunszt Nagatóval se.
-
ledgeri
nagyúr
Hát ez a kis kádas küldisor szépen megmutatta, hogy az RNG határértékek előre eldöntöttek csata elején -a hajók metadata-béli különbségeit nem kizárva:
HE-vel lőve egyik menetben gyújtok, mint állat, de akkor meg kiszedik a tornyom, kilövik a motorom, vagy felgyújtanak,
vagy csak sebezgetek, és nagyságrendileg kisebb a tűzgyújtás, és a modulok is maradnak...Szerencsére pörgethető annyira, hogy 20 perc alatt akár 4-5 is lejátszható, így kitűnik ha valami ennyire más...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
félisten
Egy régi romboló, amit még használnak.
-
félisten
Napok óta első csata, ott folytatjuk ahol abbahagytuk, oldalt mutogató Pensa:
És még az Atlanta oldalából is eltűnt a cit, pedig minden lövésem jó helyre ment (másodlagosok szerencsére befejezték).
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #8340 üzenetére
A hajó jó, a hajó tökéletes .... vízvonal, ember, vízvonal !!!
nem tudok mit mondani ...
-
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #8342 üzenetére
Én akkor adtam el az NC - t, amikor - a sorozatos 1350 - es sebzések mellett - 2 egymást követő csatában is full szemből nyomtak belém citadellát 15 - 18 km - ről
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #8342 üzenetére
Igaz 8 vagy 18k HP-s colorádót, aki pont felémjövetből fordult el, de detonáltam tegnap egyet fubu torppal...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
Chabe89
addikt
Q. Are you happy with DD balance?
A. No, we're not. An excessive amount of DD's in some battles and torpedo walls are bad for the game. Just as spamming torpedoes is dull from a gameplay standpoint. We will solve this problem.Komolyan eddig tartott nekik ezt felfogni?
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Építő/felújító topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket