-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
Hát azt inkább nem tenném. Két csata után azt mondom katasztrófa vagyok. Ugye minden videóban AP-AP-AP.
Én meg azt mondom jó gyorsak a torpedói. Szinte mindig 3 találat van.
Rakétával-bombával semmit nem találok el.
A repülői úgy hullanak mint a legyek pedig az összes skill rajta van.
Valami nem jó.
Szóval semmivel nem érzem jobbnak mint az angolt csak más.
Egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #49552 üzenetére
T8-ban is ez van. A skillek csak dísznek vannak. A repülők pontosan addig élnek, hogy másodszor már ne tudj támadni. Érdekes módon az első rácsapásnál, a támadás után azonnal elkezdenek hullani a repülők, de csak utána. És ami szerintem konkrét szemétség, hogy amikor aktív a HP buff, akkor is simán elfogynak a gépek. Csak magányos hajónál lehet vegzálni normálisan. Ezért kell fals támadást végrehajtani a nyílt óceánra, hogy visszatérjenek a hajóra a repülők, ne vesszenek oda azonnal. Így rögtön indulhatsz 3x-is torpedósokkal egymás után.
Bombánál az ellipszis közepe egy hangyányival az orr előtt van, akkor sokszor beadja a citet. Ugyanez rakétánál is, csak jobban elé kell tartani. A baj ott van, hogy 2-3 k sebzést ad be a citre!!!
Egyébként sok citet érek el, de minek?[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
- = Zk = -
félisten
válasz ddt500hu #49557 üzenetére
tökfőzeléket, mert azt szeretem....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
-
ddt500hu
veterán
Úgy látom már megint a Naboo-ra tévedtem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kolbi_30 #49565 üzenetére
asszem Ő maga?! ezt olvastam... vagy nem?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kolbi_30
őstag
Mondjuk aránylag jó kor lett, hagy nézzék. Eddig a dispersion ami vele volt az kB részegen futva hugyozva különb mintát követ a vizelet.. Itt legalább az jó volt. Amúgy szerintem maga a dead eye bugos mert akkor is működik mikor nem kéne.
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
sh4d0w
félisten
Tegnap nem akármilyen alakulat ellen volt "szerencsénk" játszani: -mm, shaft, mummy és wgp2w játékosokból álltak össze... De legalább nem csináltak flawless victory-t
https://www.coreinfinity.tech
-
veterán
válasz Kolbi_30 #49570 üzenetére
Újabban a dzsordzsát meg az óhájót nyomatom.
Emlékezetesek maradnak azon pillanatok, amikor 12km-ről broadside NC-re a dzsordzsa olyat lőtt (egy tornyos lövés), hogy az egyik skuló az orr előtt csapódott vízbe, a másik meg a taton csinált op-t. Nem tudom pontosan milyen hosszú a NC, de szerintem van 200 méter.
Amúgy az eddig atompontos hajó elkezdett ilyeneket lövöldözni... érdekes
Minap meg az óhájó csinált standupcomedy-t.
3.8km-re halland partra futott miközben meg akart torpedózni.
Tökéletesen oldallal állt, mondom adj neki. Klikk... várom a hatást... mondom mifaszom, lemerült az egér? Kép mozog, akkor nem... tönkrement a mikrokapcsoló? Nem láttam a skulókat repülni, csak a másodlagosokat.
Kellett egy három-négy másodperc mire rájöttem, hogy már megy a reload, csak a secondary közé bekeveredtek a főágyúk lövedékei, pedig semmiféle másodlagos buff nincs a hajón, szóval gondolhatod... közelében nem voltam, de lehet, hogy a szigetet sem találtam el.
3.8km-ről. Pontosnak hazudott tízes hajóval.
Oké
Bezzeg belém folyamat 3-8ezreket vernek szemből dd-be. Tök mindegy, hogy lassítok, kanyarodok, és lemerülök miután 10-15km-rről rám lő egy bb. Eltalál. Tegnap Biscu másodlagosa sebzett 1170-et. Viccen kívül. Mondom én főágyúval nem lövök ennyi b+どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
- = Zk = -
félisten
most frankón....?!
low tierben a BB-k is HE-vel lövöldöznek?! Colo, Fuso?!... mi a fészkes fene folyik itt?!.... -.-" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
válasz - = Zk = - #49573 üzenetére
Azzal érsz el dmg-t.
Ap-vel meg lófaxt se.
Ezt adta be a radaron látható Pommern-re. Ennél tökéletesebb broadside szerintem nem létezik.
spoiler: a következő is kb ugyan ezt az eredményt hozta, és váltottam he-re.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
- = Zk = -
félisten
áhá.... (tudtam én, csak.. nekem fura ennyi év után)
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kolbi_30 #49576 üzenetére
ellen GoKuja nagyon klafa....
hogy baxná meg az isten ezt a játékot, de frankón már....
csavarom befelé a DM-et, szögelem szépen, erre sorozat citkó, ahogy érnek oda a lövedékei, majd dev strike... hát persze öcsém eladod a hajót? megvenném baszki..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
dedáj dzsordzsa se jó semmire... pedig régen milyen jó kis csónak volt....
-
veterán
válasz - = Zk = - #49579 üzenetére
nálam is leb.szta a gépszíjat tegnap azzal, hogy semmit nem találtam el vele.
pedig tegnapig egész élveztem a játékot.
nem akarják ezek a hús-vér játékosállományt, botok kellenek nekik t10-be is úgy látszik.
9km-ről belfastról oldalán 3 hit-> 3 bounce. Igaz ciklon volt, és radar alapján lőttem, de azon látszott, hogy az oldalát mutatja.
altf4[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
- = Zk = -
félisten
majd én is előfizetek pár dolcsiért valami aim xarra, meg véhára oszt jóvan...
többet úgysem ér a gém, napi 2-3 csatát meg vígan elbohóckodom úgy... sebzésem is lesz, nem lesz minuszos a kör... ennyi
katasztrófa b+.... T9-10 és botok... megkockáztatom, sztem max 3an ha voltunk a mai random csatában nem botok
szerk.
iowa, izumo mivel lő rám 10km.en belül.. meg úgy alapból is?! HE b+....[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz - = Zk = - #49581 üzenetére
457es ap lepattan lightcruiser oldaláról, akkor mit vársz, mivel fognak lőni azok, akiknek fingjuk sincs arról sem, hogy a dd megy a cap-re. Epicenteren ma a z52 mögöttem csónakázott, és torpedózta a 15km-re lévő bb-ket
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
-
-
ddt500hu
veterán
Na mentem 18 csatát a Richthofen-nel. Tapasztalatok:
AP bomba jó lenne, de 3-ból 1 szokott találni, viszont általában az citadella. Látszik, hogy két bomba direkt a célzókör legszélére esik.
Egyszer sikerült tripla citadellát ütnöm egy Yamato-ba. Azt érdemes támadni mert jó széles.
AP rakéta nagyon jó. 4-es citadella többször is volt vele persze csak cirkálók meg csatacirkálók ellen. Stalint-Yoshino-t szereti. Persze itt is figyelni kell a szögre. Broadside instant 2-4 cita, rosszabb szögben 5-9k dmg, még rosszabb szögben lepattan még rombolóról is!
A torpedók is jók mert nagyon gyorsak. Sokszor van vele 3 találatom és 6-7 találatra ad egy flood-ot.
Összességében jobb mint az angol.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
az mi már?!
Kutuzovval ilyen 726-okat csapkodok egy Bayern-be full salvoval...296 hit/99k dmg...
akármilyen kapitányt rakok is össze a 19 skillemből....
ez mi a gyász?!.... konkrétan BB-kre nem is érdemes puffogtatni vele....[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ddt500hu #49587 üzenetére
Jaja, és ez mellé be tudod tenni a +10% reload skillt, azaz 12.5-re aki bejön az triggereli.
Le lehet vinni 20 sec alá a töltését. És percenként 36db 406os ap kellemetlen tud lenni. Még úgy is, hogy mekkora broadsideot kell mutatnia.
Mondjuk az kérdés, hogy ekkora, és ilyen effektív long range he spam ellen mire jó, de szigetes-bújkálós pályán működik.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
ddt500hu
veterán
Eddigi legjobb dd-s csatám. Sajnos elrontottam a végét pedig meg lett volna a 300k. A Hakuryu bement a szigetek közé és megállt, én meg azt hitem nem fogok elérni hozzá ezért messziről elengedtem a torpedókat. Pont elkezdett tolatni ezért csak kettő találta el. 2-3mp múlott a deva és a győzelem.
[Replay] -
LK
addikt
válasz ddt500hu #49585 üzenetére
Köszi a mini tesztet.
Skillek? A torpok a +5% sebességgel gyorsak, vagy amúgy is? Rakéták, AP bomba +5% sebzés be van állítva? Etc... A gépek túlélésre vannak húzva vagy csak részben?Shima replayt este nézem.
A Dead Eye-al megnéztem a Conquerort. WG elmehet a csába. Elég durva cucc lett. Ma kipróbálom Kremlinnel is
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
-
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #49592 üzenetére
Köszi. Jó kis infók ezek. Ezek szerint a torpok gyorsítás nélkül is gyorsak. Full túlélés illetve AP cuccokat boostoltad. Ja, nekem is Lütjens van benne, de érzésem szerint elpazaroljuk a tehetségét, holmi cv-nél.
Shimát, meg én is így skilleztem volna ha lenne. Este nézem a mozit[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
Tegnap vagy tegnap előtt z52vel voltam.. Kihidroztak radaroztak de sikerült végig életben maradnom.. A lények kB 3500hpn mozogtam a meccs jelentős részében.. Szegény CV nem tudott kidobni HE bombával megdobalt vagy 4x de nulla vagy minimális sebzés ugyan ez a HE rakétákkal persze a modulok hullottak. Én azt hittem csak én tudok szopni jó érzés volt hogy nekem van mákom
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #49597 üzenetére
Azon a cv-n csak torpedo bomberek vannak
Nem tudom ki ő, super unicumnak látszik, de csak "great" cv-vel. Még csak ismerkedik a cv-vel. Mondjuk elég érdekes a klánnevük.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest