-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
ddt500: nincsen mit, ha van nem kellő kapitányod, ami nálad gondolom nem kis szám, dobáld ki őket a fenébe cserébe xp-ért. Ez csak tanács, nem okoskodni akarok
Amellett, hogy elspájzolok néhány 6 pontos kapitányt, az összes felesleges 2-3 pontos parkolópályán lévő kapitányból xp-t fogok csinálni. Új DD ágat viszek fog kelleni1-2 kapitány.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
ddt500hu
veterán
-
veterán
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #49303 üzenetére
Annyiból megéri foglalkozni vele, hogy ne foglalják feleslegesen a helyet. Nekem nincsen csillió xp-m, ezért ha összelapátolok 50k xp-t nekem az is megfelel. 1-2 új hajóra való kapitány fejlesztésére elég lesz. Van egy valagnyi használatlan kapitányom. A barakkban is inkább tárolok 6 pontos kapitányokat.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
veterán
-
LK
addikt
válasz sh4d0w #49309 üzenetére
Ha van hozzá választva gyorsabb és több javítás, akkor miért ne? Mondjuk -10% égési eséllyel? Pláne.
Ma este lesz időm először hajókázni. Ha nem működik az összeválogatott build, újrarakom. Engem pl a hideg kiráz az Adrenalin rush szerű skilltől. A torpedóvédelmet is jónak tartom, mint skill, ha nem válik be az AP sebzés növelés.Egyébként én személy szerint kíváncsi lennék az emberek véleményére itt a topicban, hogy melyik típusra mit tartanának jónak, indoklással együtt, de nem akaródzik senkinek sem kommunikálni erről.
Másrészt, még mindig nem értem, hogy a 4. skill fában lévő képességek hogyan aktiválódnak? Amelyiknél ez van írva. Akkor aktívak, ha több nmy látszik, mint saját?
Tüzi:: meg ha az ellenfél cv-je engedi.... (Akatsuki nagy kedvencem)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
10.1-ben, vagy 10.2.ben veszik ki a smalandot?
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
-
sh4d0w
félisten
A dead eye csak akkor működik, ha a hajó standard láthatóságában nincs ellen. A standard itt azt jelenti, hogy skill, festés és modul nélkül. GoKu-nál a standard a wiki szerint 18.18 km (valamiért 17.5-re emlékeztem). Tfh fent van a unique upgrade, ami 19 km-re csökkenti az amúgy sem fényes 21-re kitolható lőtávot. Mennyire lesz hasznos ez a skill? Hányszor és milyen mértékben tudod kihasználni ezen a hajón (még akkor is jogos kérdés, ha nincs uu)?
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
cheatergs
senior tag
Aztán miközben tűzoltod a tűzoltás romlását, lemondasz más hasznos skillekről meg modulokról.
A Dead Eye meg max a csata első 2 salvójánál müxik, mert utána lesheted, h mikor nem lesz vki a rádiuszodban.
Távolról puffogtatni bb-vel meg a csodavárás kategóriája ilyen szórásokkal, 10% accu-tól nem lesz 10%-kal se nagyobb a sum dmg-d. Egyúttal 5x hasznosabb passzív skillról mondasz le.A cap rework uolyan értelmetlen, hátráltató trágya, mint a cv rework volt. Tömény ruszki rosszindulat.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
- = Zk = -
félisten
ez de baszott igaz... tyúúúú... nem sok orosz gém volt amihez értettek... nagy STALKER fan vagyok, de az is annyira bugzott, sírsz....
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KJ82
senior tag
Valahogy úgyanúgy éreztem hogy ez egy rakás szar lesz, mint a CV reworknél.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
IreN!CuS
őstag
válasz sh4d0w #49314 üzenetére
Én valamiért úgy emlékeztem/tudom, hogy a skill, festés és modul számít, de rálesek
Here is the Wiki page on how the Dead Eye skill works:
"But yesterday in the Twitch stream you/Hapa said that Dead Eye is based upon "standard" detectability not with any modifications. Which one is correct?
Csak nem magának a WGnek sincs fingja a saját játékáról?[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
cheatergs
senior tag
A BoS minden bb-nél alap, nem azt kérdőjeleztem meg, hanem az AP-t, ami elviszi a DCSM-modulokat, a BoS-t és az FPE-t, ezzel örömöt okozva a HE-spammereknek.
Én a BoS-sal letom a 3-as sort (ritkán az AS), mert a 4-esbe 3 must have is fel lett tolva, csak, h a muszkák biztosra menjenek, h véletlen se legyen kimaxolva.
Vsz a 4-esben a Dead Eye létjogosultsága nulla az ERE-CE-FPE trinity árnyékéban.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
LK
addikt
válasz cheatergs #49322 üzenetére
Teljesen meggyőztél,állítom is át. Viszont inkább a torpvédelemre tettem le a voksom, mivel ez a cv-k és DD-k ellen is egyaránt véd. A javításra képes eszközöket jól menedzselem, inkább azokra koncentrálok: reload csökkentés, action time + mennyiség növelés.
Egyébként fifikásak voltak, adtak is de el is vettek. A cvknél viszont a repcsik túlélését fulloztam ki. Mindjárt nézem, mit érek el vele.
-
veterán
Retraining lehetőséget elvették... Vagy full capxp, vagy dubi... nincs már a 200k ezüstért 50%...
Rohadjanak meg.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
ddt500hu
veterán
Hát én mondtam, hogy addig örüljünk amíg lehet. Sima prémium mellett, sok zászlóval, festéssel dől a kredit, xp.
A WOT-hoz képest.
Ott én a 2300 WN8-al, prémiummal max. 0-ba tudtam kijönni ha tier10-ben játszottam.
Itt meg nap végén van +10 milla kreditem, 50-60k free xp-m 2-300k kapitány xp. Végig tier10-ben.
Még mindig sokkal jobban lehet itt haladni, mint ott. -
veterán
-
veterán
-
Kolbi_30
őstag
Eddig szarabb a játék, mint eddig volt.. Yoshino lövedékek szerintem lassultak, a heavy he ellenére nem sebzek annyit mint eddig.. Fire se nagyon akad.. Bezzeg rám kettesével, eddig nehezen egtem pedig.
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
veterán
ritkán vagyok lila.
akkor is vagy valaki direkt belefordul, vagy elpösszen az agyam, és telibetorpedózom a kempelő faszokat.Fedezd fel a hibát rovat következik.
spoiler:
Mogador kempel a sziget mögött, a seatle meg füstöt kér tőle.
Két hülye egy pár...
Best view ever
[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
malystryx
senior tag
Erre tegnap válaszoltam is, ezek szerint nem küldtem el..
A 10.2-ben veszik ki, majd márciusban.
Más téma. Szeretnék pár véleményt kérni abban az esetben ha nem tudom megszerezni a szenet a Thunderer-re.
Van ugye a Petropavlovsk. Nyilván a klán ezt kéri hogy egy ilyenem legyen kláncsatára. Ez mellékes, mert még messze vagyok. Viszont néztem további opciót, hogy mit lehet kivenni 10-es hajót szénért. A Moskva-n megakadt a szemem. Első ránézésre és az adatok alapján nagyon hasonló mint a Petro, ugyanaz az ágyú, kaliber, hasonló töltési idővel, a többi adat sem nagyon tér el. Mégsem látok annyit belőle. Mennyire ajánlanátok mint prém hajót? Előre is köszönöm a véleményeket. Azt nem kérem hogy f*s, inkább más szóval. -
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest