Új hozzászólás Aktív témák

  • LK

    addikt

    válasz ddt500hu #45669 üzenetére

    Egyet ne felejts el. Nem csak ők a hibásak. Azok a hibásak akik T10-ig elengednek tömegeket, minimális tudás nélkül ! Régen nekem prém, zászlók, fxp dömping nélkül, vért kellett izzadni a fejlődésért, az új hajókért. Lehet hogy jobban is örültünk régen egy új jövevénynek.
    Az új játékosok csak örülnek mint majom a farkának, hogy ilyen gyorsan lehet haladni. Na, és ide vezet az amit fox írt a rövid csatákról, és ez a dolog már nem csak a kezdőkre van kihatással. Ebből lesznek 10 perces csaták tömkelege. 10-0, 8-0. Amikor meg mi nyerünk 12-0-ra, írják hogy gg,wp. Lószart gg.
    3 napja nem játszok és jó érzés. :)
    Amiről ment a vita mostanában egyébként, már régóta látszik az ok. Rengetegszer elmondtam, 1100-as pr-ról is jól látszik. Jött egy új játékos nemzedék, akik teljesen máshogy fogják fel a játékot :DDD Nem mindenkinek van igénye arra, hogy hatékonyan játsszon, de nincs is idő hogy megtanuljon amíg 2 hét alatt eljut T8-ig, még ha akarna sem. :(
    De hát írtátok az előző oldalon, hogy mindenkinek joga van játszani. ;] Szerintem T7 felett drasztikusan meg kéne növelni a szükséges xp mennyiségét a kövi hajóhoz, annyi idő alatt talán képzettebben, kevesebb bosszantó hibával kezelnék a következő masinát.

    (Foxnak tetszik ez az új pedagógiai oldala. :DDD Végre már nem lóval jár. :C )

    [ Szerkesztve ]

    "óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

Új hozzászólás Aktív témák