Új hozzászólás Aktív témák

  • LK

    addikt

    válasz ddt500hu #42678 üzenetére

    ddt500hu: nem láttam túl sok érdekeset, jól céloztál, végig egyedül mentél, elveszíthetetlen meccs volt, behúztál mindent, amit lehetett. (Azért nézem a replay-eket,hogy meglássam azt a pluszt,amivel jobban lehet játszani.)

    Én nem érzem azt, amit itt 1-2 betett kép mutat, miszerint kevesebb tűz lenne. Vagy nehezebben adna be tüzet. Repuval meccs elejétől égek jóformán végig. Pontos, jó a mozgékonysága, jól bírja a találatokat. De egyszerűen ég mint a fene, és HE nagyobbat sebez mint az AP. Az AP 10 km környékén még a cirkákat is alig sebzi. TOP4 sem elég a győzelemhez full tizes meccsben ,nem tudok egy egész csapat helyett nyerni. Megvettem a Reput és 6db nyitó lossal kezdtem. Az összes csatában az utolsó percig életben tudtam tartani, kihasználtam az összes javítást, nem bóklásztam broadside, segítettem akinek lehet, igyekeztem takarásba menni ha baj van. Nem tudom mit tudnék még tenni.
    Édekes, hogy Montival azt éreztem,hogy két Reput is meg tudna enni egymás után. AP és az állóképessége sokkal jobb. Azzal többet nyertem, és voltam TOP is és meg is dícsért csapattárs. Akkor most mi van a Repuval? Még megpróbálom a Conqerort, aztán megyek vissza max. T8-ig játszani.

    capulet75: igazad van, de egy család 10 évnyi adatát, nagyon nehéz mozgatni, figyelni, melyik családtag hol tárol mit, gondolkozok már régóta rajta, de nem visz rá a lélek még :B

    [ Szerkesztve ]

    "óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

Új hozzászólás Aktív témák