Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    Nem az első, aki a kritikán aluli teljesítményt ezzel a magyarázattal kívánja igazolni.. sajnos továbbra sincs semmi értelme.. egy 8-10 éves gyereknél még talán lenne, ő játszhat pl mert tetszenek neki a hajók, a robbanások, a víz, bármi :DDD Ők még tényleg csak annyit csinálnak, hogy el tudják indítani a hajókat, és örülnek, ha eltalálnak valamit.
    De hogy egy felnőtt ember mit élvez egy játékban akkor, amikor sok ezer csata után is használhatatlan a csapatának... hiszen ebben pont az a kikapcsolódás, szórakozás, hogy megtanulod, mit kell csinálni, hogy sikerélményed legyen, és azt csinálod. Jó neked, mert jó érzéssel állsz fel vesztes csatában is topxp-ként, jó a csapatodnak, mert nagyobb eséllyel nyernek.
    Ha még ott tartasz, hogy yaaay kihúztad a T10 rombolódat, első dolgod meccsenként, hogy megnézd, merre mennek az ellenfél BB-k, és elkezdd őket kergetni, lehetőleg kikerülve az előtted lévő capet, hogy ne is tudják, hogy ott vagy (nem egy ilyet láttam már), reménykedve, hogy legalább pár 20km-es torpedód majdcsak beléjük akad, hát, sok kommentárt nem igényel.

    És meg merem kockáztatni, hogy a meta többsége jelenleg meg sem próbál játszani, "csak úgy elvan". És ez a lényege a játékuknak is.. eggyel többen vagyunk, hurrá.
    Nem lehet srácok, mindent azzal igazolni, hogy "ez csak egy játék". Hogy igazolja ez a mondat logikailag azt, hogy szar legyél benne? Mikor még csak nem is atomfizika? Átlagosnak lenni még csak agytevékenységet sem igényel, csak normál hozzáállást, átlag felett lenni is kifejezetten egyszerű, kis odafigyeléssel simán bárki lehet jó játékos, ha pedig aktívan játszik, és normális helyzetfelismerő képességekkel rendelkezik, sima unicum. Nem azért, mert szuperhumán, hanem mert annyira trágya a meta, hogy a statok azt fogják tükrözni...
    Mi is voltunk trágya játékosok, én pl vagy 2k csatáig, aztán meguntam, és elkezdtem figyelni arra, amit csinálok.
    Igen, csömörlöttem már meg, mert ezer hibája van ennek a játéknak, de semmi, semmi sem igazolja azt, hogy szarj bele mások játékába a képtelenségeddel vagy kifejezett nemakarásoddal.

    Még hozzá kell tenni persze, hogy meglehet az a szűk réteg, melynek tagjai tényleg azért rossz játékosok sok idő után is, mert ennyire képesek. Ismerik a statokat, tudják, vagy sejtik, mit hogyan kéne játszani, de mégsem megy, mert zavarba jönnek nyomás alatt, vagy rossz a szem-kéz koordinációjuk, vagy 3 gyerek rágja a fülüket, miközben naponta fél órára a gép elé esnek, esetleg átlag alatti intelligenciával rendelkeznek, blabla.. de mennyi lehet ez utóbbi.. 1% se, vélhetően..
    Szóval nincs kifogás... részemről nem fogom véka alá rejteni a véleményem erről a típusról továbbra sem.. nem érdekel, kinek a lelkét bántja, ha már egy észreveszi magát, máris jobb lesz a playerbase.. :D

Új hozzászólás Aktív témák