Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz redzsi #22206 üzenetére

    Ez a vicc, hogy tényleg nem lehetséges, még elméletben sem. Aztán mégis. Pont ugyan olyan érdekes, mint a pen dmg nélkül. Illetve volt pár esetem, amikor devstrike-oltam egy cirkálót teljes HP-ról, de csak párszáz dmg lett bejegyezve rá végül. Kétszer jártam így König-gel, mint a kétszer Pensacola volt az áldozat, és mind a kétszer 194 dmg lett elkönyvelve. Mind a két esetben én voltam az egyetlen, aki éppen arra a hjóra lőtt, nem tartott felé egyetlen torpedó vagy lövedék sem az enyémeken kívül. Szóval az éremnek ott van a másik oldala is, kérdés mikor melyik lesz felül.

    Jelentkezem: tegnapelőtt Fuso HE broadside-dal devstrike-oltam full HP-ról egy Budyonny-t.

    A Nagato citadella homloklemeze meg korábban roppant vékony volt, azt is szinte bármivel át lehetett ütni. Valamikor az előző ranked előtt javították nem sokkal. Bár elméletileg azt a 76 mm-t sem kellene tudnia átütni. Néha úgy tűnik a motor a több lövedék egyidejű találata esetén összeadja az átütést (érdekes, időnként videokban is hallom, hogy "linked hits"-ről beszélnek). Szerintem nekem is emiatt sikerült az a Nagato-s cit. De ha a Tirpitz így van a játékban, akkor az bizony elég nagy hiba. Bár ahogy látom az a vízvonal alat van, és kb csak akkor kellene kilátszania ha a hajó legalább 10-12°-ban megdőlt oldalra. Ilyet eddig csak akor láttam, amikor már süllyedt a hajó. Van ennek a motornak rengeteg baja, a nem regisztrált találatoktól kezdve a furcsa átütésekig. A másik gyanúm, hogy vagy illesztési hibák vannak a drótvázban, vagy az ütközésdetektálással csúszik félre valami. A motor meg csak azt érzékeli, hogy lövedék van a citadellán belül. Volt már példa ilyesmire más játékokban is.

    Cleveland esetén mindig arról ír, hogyan bújkál a szigetek mögött. Ebből nekem az a következtetésem, hogy azzal a hajóval hacsak lehet elkerüli a közelharcot. Én az ellentétje vagyok, még akkor is belemegyek a csetepatékba ha nyilván semmi esélyem. Aztán ilyenkor jönnek az érdekes dolgok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák