Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz ddt500hu #17269 üzenetére

    Szerintem holt mindegy.
    Az alapok ismerete és helyes alkalmazása (helyezkedés, angling, célpontválasztás, és célzás+salvo időzítése, dodge-olás) akinek megy T5, annak mennie kell T10 is. Tudom, mert pl ugyanúgy élvezem a Clevelandet, mint a Desmot, stb. Csakhogy ezek cirkálók, erősen skill-based.
    Nálam BB vonalon ez annyira nem teljesül, hogy frusztráló... a második BB ágon járok már, ami T8-nál elszaródik, és csak egyre hányásabb lesz, ahogy haladok vele.
    Az USA T8-10 nálam szénné overpenelt mindent, hozzá még kapta is a sebzést minden irányból, a német pedig játszhatatlanul pontatlan. (Az nem vigasztal, hogy van secondary rng pewpew free dmg).
    Minden más hajóosztálynál érzem, hogy tierről tierre valamiben jobb lesz (vannak persze kivételek, pl Cleveland->Pensa), csatahajóknál ezt fordítva érzem... utoljára a Königet élveztem német vonalon, és a New Yorkot amcsin...

    Ezt nem értem tényleg.. nézem a streameket ezekről a T10 csatahajókról, és mintha más hajókat néznék :U
    FDG 8-10km-re rendszeresen olyat tol nálam, hogy belövök egy hajónak vízvonalra, a szórás pedig úgy dönt, egy része a vízbe előtte, majd néhány mögötte, a maradék pedig a felépítménybe, feljebb szór, és overpenel. Range modul rá? Minek? Alap max range is 1-2 lövedék ha talál, már zseniálisan áldottnak érzem a tevékenységem.. :DDD
    Ez így nem tesz lehetővé olyan játékmenetet számomra, amiben a skill bármilyen szerepet is játszik.
    Most a noobok légyszi ne írják be, hogy a Wyoming és a New York is hogy szór, fúj, és ott még lőtáv sincs, mert azok számomra álomhajók ezekhez képest...
    A Warspite pontosan azt adja, amit egy csatahajótól várok... oké, nincs sebesség, nincs lőtáv, nincs normális ágyúforgás, sem egetverő AA, vagy sok ágyú.. helyette tudja a következőket:
    - hagyja eltalálni a célpontot (=számít, hogyan célzok, mert érzem hogy ÉN célzok)
    - amit eltalálok, az számít
    Tehát ha szar helyre lövök, overpen, ha jóra, pen. A pen sebez. Általában sokat. Oszt ennyi.
    Összesen ennyi elvárásom lenne a high tier csatahajóktól.
    GK nem olyan sokára meglesz, bizonyíthat, a következő projekt a Yamato.

    olivera88 Helyedben lapítanék, mikor FDG-vel 10k-val van alacsonyabb átlagod még nálam is, és valamennyivel még Bismarckkal is kevesebbet lősz... GK átlagod pedig alig magasabb mint a Montanásom.
    Tényleg cseszett jól működnek nálad. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák