Új hozzászólás Aktív témák

  • Malibutomi

    nagyúr

    válasz D.Orion #1485 üzenetére

    Van par szabaly a BB-vel.

    Eloszor is nem maszkalunk egyedul, mert meg egy maganyos DD is el tud sullyeszteni.
    Megyunk a tobbiekkel, foleg a cirkalokkal, de ugy hogy mi a kulso koron maradunk, ok kozel a szigetekhez, mi kivul.
    Nem megyunk be a szigetek koze, csak ha nagyon muszaj, mert egy elougrik egy DD vagy repuloraj, es nincs hely manoverezni a torpedok elol.
    A nyilt vizen is figyeljuk a repuloket, ha felenk jonnek szembefordulunk veluk, mert szembol sebeznek a legtobbet, es ha figyelunk, mikor megjelennek a torpedok 2-3km-re meg van ido fordulni, igy jo esetben egy sem, vagy max egy talal el.

    Ha leszakadunk a tobbiektol, es gyanusan kozelit egy DD (ertsd 10km es alatta), ne restellj segitseget kerni a cirkaloktol, mert sajnos csak nagyon szerencses sorozattal lehet kinyirni a rombolokat, ha 1-1-ben vagytok valoszinu kikeruli a lovesed, es kozelrol megtorpedoz.
    Nekem is volt, hogy menekultem a tobbiek fele szegyenszemre egyetlen rombolo elol, de meghaltam mielott megjott a segitseg, egyszeruen kozel jott es elsullyesztett. Sajna a csatahajoval vagy losz vagy fordulsz a ketto egyutt nem megy, igy meg azt a par lovest sem tudod elhelyezni ra, amire amugy eselyed lenne.

    A celzasra-talalatra nem tudok mit mondani, en a New Yorkkal eltalalom a hajokat 17 km-rol is. Lasd a fenti kep amit beszurtam, 27 talalatbol 5 citadel shot. De lehet a NY pontosabban lo nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák