Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    válasz spiritex #4111 üzenetére

    "- a bővítmény mennyire "cseszi szét" az oldalt és hogy lehet/szabad kikapcsolni (ha esetleg már nem kéne, vagy ne adj'Isten valami bajt csinálna)? Gondolok itt a CSS, JavaScript, HTML file-ok tömörítésére, összevonására."

    Bármikor gond nélkül kikapcsolható, amint kikapcsolod minden, amit beállítottál benne megszűnik működni és az oldal az eredeti állapotában fog működni/betöltődni. Az összevont JS&CSS fájlok sem töltődnek be ilyenkor, mindent egyesével, tömörítetlenül, az eredeti formájában tölt be az oldal, tehát teljesen úgy, mint a Swift telepítése előtt. Amint visszakapcsolod csak akkor érvényesülnek a beállítások.

    "- mikor és hogyan áll vissza a Swift Performance előtti állapot? Elég kikapcsolni a plugin-t? Mi történtik az eredeti CSS-sel, JavaScript-tel, amiket összevont, megőrzi őket valahol, tudnak újra működni?"

    Elég csak kikapcsolni az eredeti állapotra való visszaálláshoz, semmi nem fog változni vagy elveszni. Az eredeti fájlok megmaradnak, nem nyúl hozzájuk, kikapcsoláskor ezeket tölti be a rendszer.

    "- ha a sablonban van CSS beszúrási lehetőség, márpedig van, akkor azt továbbra is lehet/szabad használnom? Mi történik az ide beírt új kódrészletekkel? Azokat mikor veszi észre?"

    Szabad használni persze, gond nélkül működik továbbra is a custom CSS. Viszont előfordulhat, hogy nem rögtön jelennek meg a látogatóknak a változtatások, mert megadott időközönként épül csak újra a gyorsítótár (kivéve, ha kézzel nem üríted amikor változtatsz valamin).

    "- ha frissítem a sablont, nem fog minden összekutyulódni?"

    Nem fog, lehet nyugodtan frissíteni. Nagyobb frissítések után viszont érdemes egy manuális gyorsítótár törlést nyomni.

    "Megj: a Trial Settings menüpontjai (és azok opciói) egyébként alig hasonlítottak az általad felsoroltakra. Más volt a nevük, más opciók voltak bennük, vagy másik menü alatt voltak, stb."

    Tudom, gőzerővel fejlesztik a plugint, a bemutató megírása után 1-2 héttel már teljesen át lett dolgozva a kezelőfelület, csomó új funkció és beállítás került integrálásra, a régiek is át lettek kicsit pakolászva/nevezve. Ha egyszer odajutok majd frissítem a cikket is.

    https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.

Új hozzászólás Aktív témák