Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz brd #12160 üzenetére

    Ezek szerint ennyire nem lehet észrevenni, hogy tisztában vagyok az "aktívos problémával"?! :Y Idézem magam: [link] "a törölt partíció helyén létrehoztam egy elsődleges partíciót, majd aktívvá tettem, és így már minden rendben." Szerinted akkor hol tettem volna aktívvá, ha nem a Lemezkezelőben? :DDD Mondjuk esetleg ott van a DOS-os felületű "diskpart.exe", innen is lehet módosítgatni.
    És hogyan lehet megváltoztatni másik gépről a registry-t? Csak érdekelne, ha már azt mondod, van rá lehetőség... Ezek szerint ez megoldást jelenthet esetleg olyan jellegű problémákra, mint pl. ha egy másik partícióból lett "C: "?
    Egyébként elég furcsának tartom, hogy ha egyszer a telepítőből letörlöd az azelőtt aktív, Windows-os partíciót, lévén, hogy újra akarod telepíteni, akkor másik válik aktívvá, és innentől kezdve már csak logikai partíció hozható létre? Eddig nem volt ilyen problémám, ezért nem vágom... A másik az, hogy az azelőtt aktív, Windows-os partíció betűjelét ELEVE D-nek látta, amikor feltelepített Windows után keresgélt... :Y

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák