Új hozzászólás Aktív témák

  • Halee!

    Nemrég gondom volt egy ATI driverrel + Catalysttal, ezért itt kértem tanácsot, és a végén több javaslatot is kaptam.
    Driver Cleaner 3 -at feltettem, azzal távolítgattam el a régi driver esetleges maradékát.
    Uniblue RegistryBooster 2-t is feltettem. (Registry tisztító) Ez talált sokmindent, engedélyeztem az eltávolítást ezzel is.
    És miután a RegistryBoostert lefuttattam, azt hiszem kábé az óta nem megy a Carbon, MOHA, COD2-4, World In Conflict. (Valamilyen hibaüzenet ugrik fel: adress: sokszámésbetűkombinációja = file not found) Egyáltalán nem értek hozzá, ezért lehet, h butaságot kérdezek, de: kitörölt valamit registryből?

    És egy másik kérdésem is van:
    Én eredetileg Your Uninstaller! 2008-at használok programok eltávolításához.
    Hogyhogy a RegistryBooster mégis talált egy csomó izét?

    Harmadik kérdésem pedig az, h ez a CCleaner v2.0XXX, szóval ez talált összesen 1.8GB izét, gondolom szemetet (temporáis internet fájlok, sok cookie, temp. windows fájlok, dll töredékek, foglamamsincsrólamilyen log fájlok), átnéztem, számomra nem tűnt semmi érdekesnek, engedtem lefutni, de nem értem az egészet. Kb. 3 hónapos a telepítésem.
    1. Minek a Your Uninstaller, ha nem töröl mindent.
    2. Minek a RegistryBooster, ha nem töröl mindent. Vagy ha olyat is kitöröl amit nem lenne szabad, lehet más programok se indulnak el, csak még nem vettem észre?
    3. CCleanert hagyjam egyedül, és a másikakra nem lesz szükségem?
    4. Miért nem úgy készítik el a Windowst, h az XP beépített programeltávolítója mindent töröljön? Akkor nem lenne szükség ezekre a kiegészítő n+1-edik registry, meg mittudom én milyen eltávolítókra.. hmm?
    Átlag felhasználó soha nem fog hallani arról, h a programok telepítése és törlése az nem is töröl mindent. Aztán persze, h betellik a merevlemez, meg széttöredezik, meg hát alapból nem értem, a Microsoftnak nem érdeke, h egy jól működő XP-t áruljon?
    Hiszen ez a sokféle eltávolító program ez is mind ingyenes, tehát még az extraprofitot sem hozhatjuk fel érvként.

    Szerk:
    Nem szoktam minden féle n+1-edik szedett-vedett programot telepítgetni, ez a pár fent említett ez állítólag nem szedett-vedett, és itt PH-n olvastam róluk, és kíváncsiságból próbáltam ki.

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák