- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz Oppenheimer #25709 üzenetére
A pulton egy sárga volt és egy piros
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
consono
nagyúr
válasz Oppenheimer #25712 üzenetére
Bele kell tenni egy nem T-s kártyát
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
szőröscica
addikt
válasz Oppenheimer #25714 üzenetére
Ilyenkor csak az merül fel bennem, hogy megér-e 40 ezer forint felárat a 820 tudása az 520-hoz képest.
Utóbbihoz milyen here térkép van? Magyar és román kellene leginkább offline. -
Tim82
félisten
válasz Oppenheimer #25720 üzenetére
Ha kell, egy próba erejéig kisegíthetlek Telenoros micro SIM-mel.
joamilestoné: térkép olyan, amilyet rátöltesz, navigáció viszont alapból csak itthonra érvényes. A teljes licenszet (Drive +) meg lehet hozzá venni ~ 4800 Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Integrale
veterán
válasz Oppenheimer #25720 üzenetére
Nekem van egy Telenoros microsimem, ha érdekel.
"Bad reklám is reklám too"
-
Tim82
félisten
válasz Oppenheimer #25723 üzenetére
Én budapesti vagyok, szóval szerintem egyszerűen megoldhatjuk.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #25712 üzenetére
Bazzeg, ilyen olcsó a 8X? Durva, a 620 is kb annyi, azért a 8X jobb telefon. Nekem mondjuk a térkép appok hiányoznának igazán meg talán a tárhely ellenőrző. Jó az talán nem, a 800-on sincs.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #25731 üzenetére
Ennyiért én venném, csak nincs ennyim se most. Használom a 800-at, míg bírja.
(#25732) joamilestoné
Ja, tényleg nem rossz, pedig én nem szeretem a HTC cuccokat. Egy-két kivétel van csak. -
azigazimoris
aktív tag
válasz Oppenheimer #25735 üzenetére
Szerintem igen. Ugyan nekem T függő de független szoftverrel T kártyával van Data Sense.
[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Воланд
titán
nemet, fuggetlen tuzvillam, t-s sim, van data sense.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
állítólag at&t-s 920 kivételével nokiánál mindenki kapott. Kell lennie. Data Sense miatt cserélsz?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
daniel909
addikt
válasz Oppenheimer #25749 üzenetére
Azt hittem androidot fogsz venni
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #25731 üzenetére
Mert a hülye HTC pl. a lime színűt ne adta volna 2x annyiért, mint a feketét és csinált volna még hasonló kirívó színeket (pl. karmazsinvörös), basz rá egy HTC Location-t ingyen és nem arazza szarrá (ahogy szokta), akkor talán 3db-nal többet adott volna el. Faszkalapok, megérdemlik.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
félisten
válasz Oppenheimer #25791 üzenetére
Hm, ujraeledt. Akkor feleslegesen vettem masik telefont, kiraly.
while (!sleep) sheep++;
-
daniel909
addikt
válasz Oppenheimer #25902 üzenetére
hát jah. nagyon kéne egy fb messenger app. szörnyen fapados a beépített. és az a vicces, hogy sokan itt annak örülnek ha működik pedig ugye ennek alapnak kéne lennie.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Alexios
veterán
válasz Oppenheimer #25902 üzenetére
meg minek integrálni? pont arra csinálták a voip apit hogy ne kelljen integrálni, és úgy működhessen mintha gyári lenne
-
veterán
válasz Oppenheimer #25919 üzenetére
7.8-as eszközöm van. Szakdolgozatnál lehet, hogy hasznos, ha mondjuk a telefonon is meg tudom mutatni, hogy némmá há ez működik.
[A lapos, amivel dolgoznék rajta, mikor nem vagyok itthon, meg nem képes futtatni a 7.8as emulátort, így a telefonon kéne tesztelnem ][ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
nbukta77
addikt
válasz Oppenheimer #26073 üzenetére
Jo koszonom. Mind a ketto tetszik. Akkor 820 lesz az 520 utan. Igaz en mindenhol azt olvasom, hogy az adreno 305 erosebb a 225- nel.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
válasz Oppenheimer #26075 üzenetére
Ertem. Akkor a 820 mindenkepp jobb erosebb valasztas. Jatekok teren is gondolom.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #26101 üzenetére
CamScanner
ESPN F1
Instagram
InNote
Nokia Camera
Nokia Storyteller
Papyrus
phriz.be
PicFeed
Plex
Smart Resize
SophieLensHD
Xbox Video
Vine
Vyclone ProAsphalt 8: Airborne
Danger Dash
FIFA 14
My Talking Tom
Rabbids Big Bang
Rail Rush
Rayman Fiesta Run
Temple Run 2"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #26108 üzenetére
woli
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #26178 üzenetére
Na, végre rászántad magad? Akkor mostantól fele annyi nyavajgás lesz csak?
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #26178 üzenetére
Koszonettel fogadom a sajnalatodat
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #26211 üzenetére
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #26213 üzenetére
Mert ha magasabb leszel, akkor.... Nem látom az összefüggést
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #26216 üzenetére
én még nyáron megnéztem a galaxy megát és simán vállalható, persze kicsit nagy de lehet használni pedig nem vagyok túl nagy ember én sem. a sony z ultra viszont már kezelhetetlenül nagy még nekem is a 6 .44 mérettel. A lumiakra kivancsi leszek.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #26211 üzenetére
en mostmar megvarom a 8.1-et, addig marad a tuzvillam.
-
dejaris
addikt
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #26260 üzenetére
Nem vagy túl kitartó
-
cattus
addikt
válasz Oppenheimer #26317 üzenetére
Hellyel-közzel sikerült, jópár appnál viszont az Áruházban azt írja, hogy "Hiba történt a kérés teljesítése közben. Próbálkozzon újra később. Hibakód: 8000ffff". Mindegyiknél ezt a kódot írja.
Do the thing!
-
trisztan94
őstag
-
hroberto
veterán
-
cattus
addikt
válasz Oppenheimer #26390 üzenetére
Igen, közben eszembe jutott, csak lejárt a szerkesztési időm.
De azt tegyük hozzá, hogy "hivatalosan" még nem érhető el, csak developer unlock-kal.(#26391) sztrogoff19: a csempék színe természetesen állítható, de csak a megadott színekből lehet választani, valamint egy adott csempe színét nem lehet külön állítani - azaz ha a témaszín pl. piros, akkor pl. azeledin csempe is fix piros. A méret meg 3 féle lehet: kicsi ill. közepes négyzet és lapos, széles téglalap.
A Beállítások kitehetőek csempeként, viszont azt nem lehet, hogy ráböjsz és kikapcsolja mondjuk a WiFi-t, csak elvisz az adott beállításhoz.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
sztrogoff19
tag
válasz Oppenheimer #26413 üzenetére
Köszönöm a válaszokat ismét
Feltételezem, a Lumia telefonok nincs értesítési LED a telefonok tetején a kijelző felett ... ?
Morituri Te Salutant
-
Reno7
senior tag
válasz Oppenheimer #26413 üzenetére
Naja...igazán jöhetne már egy VLC Windows Phonera, szerintem lenne rá kereslet
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Reno7
senior tag
válasz Oppenheimer #26416 üzenetére
Azt nem tudtam hogy ehez sem férnek hozzá az appok...remélem előbb-utóbb enyhítenek ezen.
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
veterán
-
no1r
őstag
válasz Oppenheimer #26416 üzenetére
belső sd-hez nem is kell hozzáférnie az appnak a videólejátszás eléréséhez. én legalábbis nem a programok számára fenntartott helyet használnám, hanem ott az SD-kártya.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
válasz Oppenheimer #26425 üzenetére
nos, a lehetőség mindenki számára adott
ettől függetlenül egy nem bővíthető 32GB modell is elégséges lehet (lenne) számomra, mivel a másik véleményem hogy egérmozira felesleges a 10-15GB 1080p akármekkora is a kijelző felbontásvárom a felém repülő 920asokat hátha elkapok egyet
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
válasz Oppenheimer #26427 üzenetére
Szerintem (hangsúlyozva) felesleges ~4'' méreten HD-t nézni. Ez megint olyan dolog, mint a pixelvadászok HD (mostmár fullHD) mániája a kijelzőkben. 720p kijelzős droidomon néztem HD-t, semmivel nem adott több élményt, mint egy jó BDRip pl. Ugyanezen az analógián a mostani WVGA felbontás sem szignifikánsan rosszabb, mint a 720p volt.
És mindezt úgy mondom, hogy videózom, tehát kicsit más szemmel ülök a dologhoz. (lehet, hogy pont ez a probléma, látom hogy felesleges)a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #26465 üzenetére
holnap.
-
veterán
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #26467 üzenetére
Majd a trollkák úgyis megfanyalogják.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #26619 üzenetére
GDR2 update óta végig/folyamatosan állandóan ment....tegnap este nem. Hónapok óta csak ezen ment FB chat, még ha nem is sűrűn
Tomeeka28: hol tudnám megadni? mint mondtam online eltávolítottam MS acchoz tartozó FB accot, majd újra felvettem. Mire gondolsz még?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #26626 üzenetére
hr nem segit rajta valoban. minimum flash-elni kell a keszuleket.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Oppenheimer #26745 üzenetére
ohhh, wikipédia, tudhattam volna
köszönöm a linket.
érdekes, de nem akarom magam teljesen lejárati hogy a mobil világban mennyire nem vagyok jártas, de soha nem gondoltam volna hogy a mobilnet bázisállomás és a telefon távolságának köze lehet az aksihoz.
erre soha nem gondoltam volna.
számomra ez különös, mert azt még megérteném, hogy a jelerősségre hatással van, de hogy az aksira....
de ezzel nem téged kérdőjelezlek meg!
Csak hangosan vagyis olvashatóan gondolkodtam[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #26757 üzenetére
Egy MS Lumia 8S advance-re valtanek szivesen. Osszvissz valtozasok amikrol almodok: 8x akkora tarhely, 2x akkora RAM es 2x olyan vastag, persze 3x akkora akkuval
[ Szerkesztve ]
-
fako
csendes tag
válasz Oppenheimer #26745 üzenetére
Józan paraszti ésszel a mobilnet sokkal többet eszik, mert a bázisállomás sokkal messzebb van, mint a wifi router
Emlékszem még wp7-es időkre, amikor standby-ban lecsatlakozott a teló wifi-ről. Mindenki azt hajtogatta, hogy sokkal takarékosabb, ha nem megy a wifi. Akkor még a fizika is teljesen máshogy működött, de lehet hogy csak ezzel próbálták bagatelizálni a hiányosságokat
Érdemes visszaolvasni a fórumon -
fako
csendes tag
válasz Oppenheimer #26762 üzenetére
Akkor ha jól értem, valójában mindkét állapotban van adatforgalom, csak az egyikben több (gyakoribb), mint a másikban. Elárulom, mindkét esetben jobb a folyamatos wifi.
Különben sem látom, hogy miköze a képernyő bekapcsolásának az adatforgalomhoz. Miért kell wifi ha amőbázok és miért nem jó a wifi ha a telefon kikapcsolt képernyő mellet leveleket tölt le?
Itt van kis összefoglaló hogy mihez mekkora power kell: [link]
A cikk óta a wifi vezérlők fejlődtek, egészen le tudják skálázni magukat idle állapotban, az LTE meg még nincs a listán, ami a 3g-nél is többet fogyaszt. (ha nem lenne egyértelmú, wifi melett elég a 2g voice)Persze a körülményektől sokminden függ: lehet a wifi routered is erősen árnyékolva és állhatsz a 3g torony mellett, de inkább a fordítottja jellemző. Számít az is, hogy a háttérben mennyit szinkronizál a telefon, mennyi értesítést kapsz. Bár úgy tudom, ez utóbbi nem a WP erőssége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest