- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz Oppenheimer #33210 üzenetére
Dehogy nincs! Van egy csomó a marketen, de szerintem egyik sem jobb, mint a gyári... Pl.:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/cool-music-player/cfa24d29-22db-49dd-9481-ee930aa89cc9
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #33223 üzenetére
[link] - én csak paintet használok de ez elvileg most is megcsinálható
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #33237 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
válasz Oppenheimer #33239 üzenetére
Mikor remenykedtunk utoljara egy extra elmaradasaert? A vegen meg tenyleg okostelefonok lesznek a wp-s mobilok ^^
Everybody lies.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #33239 üzenetére
ha elofordult volna mar, hogy tevedett, akkor nyilvan nem vennem komolyan.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #33243 üzenetére
igy van.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #33314 üzenetére
Ó bazz!
(#33315) Assdak
Miattam akár Evolveo fan is lehetsz - kérlek ne vedd lekezelőnek, egyáltalán nem úgy szánom, mindenki azt használ, azt szeret amit akar -, csak én nem értek egyet azzal, hogy nem státuszszimbólum. Miért mászkál akkor az összes bizniszmen ájfónnal, valami csúcs HTC-vel, esetleg újabban már Galaxy S akármivel is? Nyilván nem azért, mert olyan baromira minőségi termékekről van szó, hogy más a közelükbe se ér, azért meg pláne nem, hogy minél több funkciót használjon, mert az átlag bőven ellenne egy feature phone-nal a mai napig. Az meg már megint más kérdés, hogy sokra nem tartom a divatból vásárlást, meg a "státuszszimbólumok" birtoklását. Ezek csak tárgyak, én az embert nézem.(#33317) viewdetails
Ez lehet hasznos, oda kiírod a nagyon fontos eseményt és tuti nem felejted el. -
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #33437 üzenetére
tul sok mindent nem fognak bejelenteni.
-
x1port
addikt
válasz Oppenheimer #33515 üzenetére
Maradjunk.
-
veterán
válasz Oppenheimer #33515 üzenetére
Jótól nem szégyen lopni, ezt hajtogatták a szifonosok anno, nem? Vagy a kukarobisok a szifon kopik kapcsán
Everybody lies.
-
kezman
őstag
válasz Oppenheimer #33525 üzenetére
Ja, látom, csak szét húzzák kicsit, ez szerintem is valami mók.
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #33599 üzenetére
Mondtam, hogy át fog verni mindenkit.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Sofian
őstag
válasz Oppenheimer #33599 üzenetére
Lehet hogy az áprilisi spoilert kaptad meg..
-
veterán
-
BobTail
őstag
válasz Oppenheimer #33608 üzenetére
máris, kapcsold be a blututod és kűdöm'
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #33663 üzenetére
ez a sor - oszlop valoban egy erdekes tortenet.
-
germinator66
aktív tag
válasz Oppenheimer #33525 üzenetére
Az nem LED, hanem a képérzékelő miatt (kamera) a proximity szenzor működését látod, ami valószínűleg infratartományban működik... (mint pl. amikor a távirányító LED-jét nézed kamerán keresztül, működés közben)
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
válasz Oppenheimer #33727 üzenetére
Azt a feliratot bizony a vak is latta.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Dzsosy
senior tag
válasz Oppenheimer #33734 üzenetére
Nem is rossz ötlet.. Minden ház saját színeinek megfelelőt kapna, aztán meg jöhetnének a batman kiadáshoz hasonló Stark, Lannister, Baratheon, stb.. gravírozott színes kiadások.. (én egy Stark szürkét már elő is rendelnék.. )
-
Sofian
őstag
válasz Oppenheimer #33734 üzenetére
Meg is találtam hozzá a jelmondatot:
-
meszike91
senior tag
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #33812 üzenetére
Igen, így gondolom én is
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
nemes egyszerűséggel nem lesz több külön nokia peccs, a GDRx egyben fogja tartalmazni az összes featúrát
-
veterán
Cyanra gondoltam en is, de aztan az ms blue-ja is beugrott a kepbe, szoval inkabb az elem kerulo elso szint irtam, ami a z elottem ulo csaj yellow kabatja volt
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #33818 üzenetére
Nem mindenki buszsofőr ám!
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #33818 üzenetére
az eladott darabszám sokat nem csökkenhet a nokia név elhagyása után, hisz most is minimális
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #34029 üzenetére
ha kiveszik a csempeszineket, akkor tuzvillam torestesztet fogtok latni.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #34042 üzenetére
Semmi, a kép fix méretű és helyzetű, és csak a csempéken át látszik, amiket görgethetsz fel-alá.
Tudod, ablakok.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Oppenheimer #34072 üzenetére
Remek, de attól, hogy számodra ennyit jelent az okostelefon, attól még másnak nem biztos
Az okostelefon nem ezektől lesz okostelefon, hanem a rendszertől. Ez nem változik ezektől
Én nem használom a push értesítéseken kívül egyiket sem az általad felsoroltak közül, de ugye én már elkönyvelt kívülálló vagyok ilyen téren(#34075) batai15
Az offline navi nem véletlenül offline navi.
A helymeghatározás gyorsításához kell az internet, de onnan is csak egy listát tölt le, amely tartalmazza a műholdak helyzetét előre. Vagy másra gondoltál?[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #34179 üzenetére
eleg. 820-on is lehet engedelyezni.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #34179 üzenetére
az nem, de harom oszlop lesz. ha nem gondolja meg magat az ms.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #34241 üzenetére
még a végén megtudnád, hogy mi csipogott
-
gzbotii
nagyúr
válasz Oppenheimer #34297 üzenetére
Mindenki nem vezetheti a hireket
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Integrale
veterán
válasz Oppenheimer #34325 üzenetére
Sőt akár 12-őt is mutathat!
adam014
beállíthatod, úgy is, hogy egyet se mutasson.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
savoo
addikt
busz?
-
btudos
nagyúr
Hát ha Te úgy forgatod a busz kormányát, ahogy az a csempe forog, nem csoda hogy nem tudsz menet közben rendesen linkelni
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
moleculez
veterán
válasz Oppenheimer #34405 üzenetére
Vagy még csak nem is okostelo-userek, onnan jöhet még ilyen.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
zsamiatt
őstag
válasz Oppenheimer #34483 üzenetére
ki mondta, hogy nem így lesz? Áprilisban lesz a bemutató és utána engedi ki az MS. Hogy az egy nap- egy hét- vagy egy hónap azt senki nem tudja.
Ezt írtam a fenti hozzászolásomba is.Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
SpongyaBob
veterán
válasz Oppenheimer #34483 üzenetére
És mennyi nyavagjás lesz, hogy Pistike még nem kapta meg és mikor kapja már meg a hivatalosat, mert éppen nem akkar beletúrni a rendszerbe, hogy feltegye developer accounttal...
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
zsamiatt
őstag
válasz Oppenheimer #34487 üzenetére
Nézd, mindenki a hírekből kell, hogy szerezzen tudást. Gondolom te se ülsz a microsoft irodájában és a Win pho 8.1-en dolgozol, hogy pontosan tudj mindent. Én erre hívatkoztam, mivel ezt olvastam. Tisztelet a kívételnek de mindenki aki belekötött a hozzászolásomba csak hasonló hírekből tud véleményt alkotni.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Dave™
nagyúr
válasz Oppenheimer #34734 üzenetére
Lehet benéztem valamit, de nekem van benne sorozatkép. És elég gyorsan is indul, ez van betéve kameragombra.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #34861 üzenetére
Ahhoz nagyon kevés egy 950 km-es út nyugat felé, hogy érdemi összehasonlítás legyen belőle. Keletre,vagy délre jó lenne, úgy a térképadatbázisokat is rendesen össze lehetne hasonlítani, de így ez cikket érő tesztnek nem minősült.
Ck.: Online volt mindkettő, bár a térképek előre le voltak töltve.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #34863 üzenetére
Annyi tény, hogy egymás mellett használva a kettőt a Navigon logikusabb, kellemesebb felépítésű, és normálisabban (és főleg előbb) jelzi az autópálya csomópontoknál, hogy melyik sávot kéne választani, ez az ami feltűnt egyből. A fogyasztásról nem igazán tudok nyilatkozni, mivel két különböző telefon volt és mindkettő töltőn, de egyik sem evett többet, mint amennyi áramot a telefon felvett.
-
duo
addikt
válasz Oppenheimer #34867 üzenetére
akkor lásd a kommentem offolt végét
Kár érte különben mert tényleg jó cucc volt.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
T.Peter
őstag
válasz Oppenheimer #34905 üzenetére
Ez így van. Ha alap felhasználásra veszi, akkor rendben is van, nem is érdekli, nem is fogja megnézni a beállításokat. Én konkrétan véginézem az összes beállítási lehetőséget, stb.
Viszont a fazon gazdinfósnak tanul. Azért ennyi elvárható lenne tőle, főleg úgy, hogy ha közben osztja az észt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest