Új hozzászólás Aktív témák

  • leslie23

    tag

    válasz Pikkolo^^ #83341 üzenetére

    sőt, 2018 sem lesz az... :)) nem lesz középkategória sem, legalábbis az MS-től biztosan nem. megszabadultak a pénztemető low-budget hardvergyártástól (Nokia leírva, Lumia-széria kukázva), a desktop-mobil összegyúrásával pedig - ahogy írták már páran -, a folyamatos fejlesztés költségeit is minimalizálták.

    néhány éves távlatban az MS elbukta a mobilpiacot, fölösleges erőlködni. az áruházról meg annyit, hogy valóban, a régi WP-s alkalmazásoktól folyamatosan vonják meg a fejlesztők a supportot, a helyükre pedig alig jön valami.

    ez így is lesz, amíg a Win10 desktopon el nem szaporodik, akkor talán nőhet az UWP-appok, és kisebb mértékben ugyan, de valemelyest a mobilos verzióval is rendelkezők száma is. ha ekkor felkarolják az OEM-ek, akkor talán lehet valami a dologból, de momentán nem érdemes Winmobillal szenvedni.

    ez is 3-4-5 éves távlat minimum, bár aki használ desktopon Win10-es appokat, az látja, hogy a fejlesztők nagyon nem érzik ezt az egész UWP-dolgot, jelenleg az MS-en kívül szinte senki nem tud normális programot kreálni az új API-val, a storeban borzalmas dolgok vannak. :DDD

    szerintem zicher, hogy NEM lesz kukázva a W10M, ez az MS egyetlen ARM-konform megoldása, immáron az RT örököse is, nem tehetik meg, hogy kidobják.
    és lehet fikázni a CEO-t, de én úgy látom, logikus a döntés, hogy visszavonulót fújtak.

    egyébként az MS-nek volt egy sansza, az 520 megjelenésekor, na ott kellett volna ráfeküdni a rendszerre, és lenyelve a masszív veszteségeket, szó szerint részesedést "vásárolni" a piacon. én úgy láttam, sokan váltottak droidról és egy ideig képesek voltak a hiányosságokat lenyelni az emberek, viszont semmi fejlődés nem volt. itt a Win10M, de még mindig a userek 80%-a talál valami olyan hiányosságot/hibát, ami miatt kukába vágná a telefonját...
    közben (állítólag), a droid megerősödött a lowbudget kategóriában, így már tényleg senki nem akar Lumiát. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák