Új hozzászólás Aktív témák

  • Francia91

    veterán

    válasz Sjkolrd #78907 üzenetére

    Eddig nekem is bejön a Windows 10 a Lumia 1020-ason, igaz, nem hivatalosan van fent. Üzemidő közel azonos (ritkán kapcsolom be a mobilnetet, az viszont nagyon szopkodja az akkut), de a rendszert fürgébbnek érzem, és tetszik is. Eddig 1-2 apróságot tapasztaltam, 1x az Edge böngészőben szét akart esni a kép (azóta viszont nem láttam a jelenséget), meg 1x nem jött elő a kamera képe a Lumia Camera elindításakor (azóta ezzel sem találkoztam). HR nélkül toltam rá a 8.1-esre, a Groove Zene ikonja a menüben üres, de ez az utolsó dolog, ami engem zavarna :)
    Összességében szerintem egy jó rendszer, még az Insideres .164-es Build is. Az üzemidőre volt egy marha egyszerű megoldás: kilőttem az appok felét, hogy ne használják a háttérben a netet, kb a lista fele felesleges ott . A gyári FB alkalmazást nem használom, onnan ki vagyok jelentkezve, böngészőből nézek rá néha, meg mellette a Messengert használom még.
    Az egyetlen program, ami lassabban indul a W10M-en, az a ProShoot. Olyan 1-2 másodperccel tovább tart az indulása, aztán viszont megy rendesen

    "Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

Új hozzászólás Aktív témák