Új hozzászólás Aktív témák

  • +1 A Glance-ra és az MS öngyilkos húzásaihoz.

    L925 és én már nem tudnék glance nélkül meglenni.
    - mert nincs órám és ha kiveszem a telefont a zsebemből, akkor egyből látom,hogy hány óra
    - mert a zsebből kivéve, vagy az érzékel előtt elhúzva látom, hogy van-e értesítés

    Egyébként vicces amikor fogást keresnek a szerencsétlenebb sorstársak a telefonon, hogy a gombot megnyomva meg tudják hány óra... vagy van-e értesítés, elmulasztott hívás stb...
    (...)még viccesebb, ha olyat tesznek, mint szüleink az első nyomógombos telefonnal... Hiszen nem is olyan rég és nagyon sokáig... még égőnek és viccesnek hatott amikor szüleink nemcsak a távirányítót, hanem a telefont is 2 kézzel kezelték... Mert ha nem nyomógomb, akkor pl. a duplakopphoz és lassan már 2 kéz kellhet.

    Az első autómban nem volt szervó, nem hiányzott. A másodikban volt és milyen jó is volt. Aztán az első 2 autómban nem volt klíma... nem hiányzott, a mostaniban van és milyen jó is... Tehát igenis a jó dolgokról nehezen mondunk le... alap... annyi pénzért, mint a 930 meg pláne, hogy alap... nem is értem, hogy ha butább és/vagy régebbi szériákban benn van ez a tudás, akkor miért kellett kihagyni... 3 dollárt spóroltak vele, vagy többet?

    Ha az L925-öm meghal, akkor lesz-e max 5 colos, amoledes, glance screen-es minőségi/elegáns telefon az MS-nél... mert hiába imádom a WP-t.. ha évi 1-2 új készülékből lehet választani és azok is vagy gagyik, vagy haszontalan tepsik... akkor vagy alma, vagy a skynet-re vissza. Az utóbbinál évente új készülékek tucatjai közül lehet választani... Mert fontos a készülék! Annak anyaghasználata stb... ugyanis többet van a kezünkben mint a f@rkunk, sőt ez a tárgy van a legtöbbet a kezünkben!

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák