Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz whited #70797 üzenetére

    Mondjuk nekem a jelenlegi flagship van, de én meg általában kellemesen csalódok a rendszerben, rendszeresen. Igaz, nincs meg az az érzésem mellé, hogy hú flagship, de simán teszi a dolgát, és amit tud, azt jól tudja. Éve kóta először úgy vagyok vele, hogy végre nem az adatlapra írt funkciókat üldözöm, hanem van egy telefon, amit csak simán jó használni.
    Ha azt várod el, hogy lenyűgözzön és földbe döngöljön az innovációval, akkor nem biztos, hogy jó lesz, de szerintem manapság egyik platform sem tud ilyet. Viszont iOS mellé ott az ökoszisztéma, droidon meg a nagyobb-több-gyorsabb mentalitás.

    lugosi: Igen, én is imádom a TP-et, pont ezért is hasonlítom ahhoz :K Pont mostanában gondolkodom laptop újításon, és még úgy is nehezen tudok dönteni, hogy az E7450-hez olcsóbban jutnék hozzá, jobb specekkel és használható garanciával (errefelé hihetetlen rosszul van megoldva a TP garancia), de mégsem jön be annyira, már külsőleg sem, mint mondjuk egy T450.

    ZavaBalazs: Egyébként pont sajnos a Lenovo is idióta irányba próbálja terelni a TP vonalat, ahelyett, hogy a praktikum maradna elsődleges :(
    Hát, ez egy troll, nem lehet olyan nagyon szép :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák