Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsoleszhun

    addikt

    Elég sok WP felhasználónak okozott gondot a biztonsági mentés hibája azaz, hogy megáll 97-98%-on és közli, hogy sikertelen volt. Külföldi fórumon találtam egy megoldást rá, fontos a sorrend.

    1. Először is indítsuk újra a telefont egy restart-tal (nyomjuk a hangerő Le gombot és a bekapcsoló gombot egyszerre 10 másodpercig)

    2. Miután a telefon újraindult ellenőrizzük a Microsoft fiókunkat (beállítások -> e-mail+fiókok, itt szinkronizáljuk újra a Microsoft-os fiókot)
    Ha már itt hibát ír ki orvosoljuk, ha minden rendben lépjünk tovább.

    3. Ellenőrizzük le, hogy a dátum és idő helyesen van-e beállítva (beállítások -> dátum+idő)
    Nekem itt volt a hiba mivel automata időzóna volt UTC +01:00 Amszterdam, átállítottam kézi Budapestre.

    4. Kapcsoljuk ki az összes biztonsági mentést majd kapcsoljuk vissza (beállítások -> biztonsági mentés -> alkalmazások+beállítások)

    5. Számítógépen vagy a böngészőből a Microsoft-os jelszavunkkal lépjünk be a OneDrive fiókunkba (fogaskerék-> beállítások -> eszközök biztonsági másolatai)
    Itt töröljük ki a telefonunkhoz tartozó korábbi mentést.

    6. Lépjünk vissza a biztonsági mentésbe (beállítások -> biztonsági mentés -> alkalmazások+beállítások) és itt indítsuk el a biztonsági mentést.

    Ha mindent jól csináltunk akkor a telepített programok számától és az internet sebességétől függően pár perc alatt szinkronizál. Nekem 15%-on állt vagy 5-6 percet is, kb 400Mb-ot töltött fel. Előfordulhat, hogy valamelyik program bekavar ilyenkor, ha kikapcsjuk az alkalmazások biztonsági mentését akkor a beállítások biztonsági mentése azért lefut. (vagy egyesével elkezdjük megkeresni melyik app a hibás)
    Remélem segítettem :DDD

    [ Szerkesztve ]

    ¯\_(ツ)_/¯

Új hozzászólás Aktív témák