-
IT café
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gyedavid_
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt!
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz _Gyedavid_ #61838 üzenetére
Lefogadom, hogy egy kukarobi buherátor mondta neked, aki még olyan embert se látott, aki beszélt volna olyannal, aki ismer valakit akinek már volt a kezében WP-s telefon, de az észt azt osztja mint állat.
-
air
nagyúr
válasz viewdetails #61850 üzenetére
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
BiP
nagyúr
Totál laikusként kérdezem. Erre a célra nem praktikusabb egy fitnes-karkötő ?
És akkor nem kell telefont vinni. (bar ha igyis-ugyis viszed magaddal, akkor valoban jobb a teló.
Lebeszélni meg végképp nem akarnálak, tenyleg csak a kíváncsiság vezérel, hogy ha mar Úgyis nagy divatja van ezeknek a karkotoknek, ilyen célra hasznalhato-e. -
Dave™
nagyúr
válasz tailor #61847 üzenetére
Azért van, mert két előadó van, a számé és az albumé. Ő pedig az album előadója alapján dönti el, hogy ez egy album-e vagy sem. Mivel ez sokszor nincs kitöltve, vagy tévesen ugyanaz van beírva mint a számhoz, ezért jelentkezett nálad is. A rövid megoldás a válogatás albumokhoz: Various Artists De igazából bármit beírhatsz, csak minden számnál ugyanaz legyen az album előadónál. Helium Muisc Managerrel egyszerűen és gyorsan átírható az összes infó.
-
skroy
senior tag
A Lumia Software Recovery Tool működik valakinek, vagy csak nálam szarakodik? "A kiszolgálót nem sikerült elérni" hibaüzenetet kapom. Ahogy a navifirm sem tud kapcsolódni jelenleg.
-
_Gyedavid_
csendes tag
Lenne még egy kérdésem a témával kapcsolatban:
Fotózni lehet mérés közben a telefonnal? -
pilu85
őstag
egy win phone-t jellemző kérdést szeretnék kérdezni. hová másoljak zenét, hogy a zenelejátszásban meg is legyenek azok??? a music mappába próbáltam a mappákat. mekkora szégyen ez...
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
veterán
-
pilu85
őstag
válasz cattus #61867 üzenetére
felteszek egy tiesto albumot és nem jelenííti meg se az albumok között...sehol...szerinted??? érdekesség,hogy a huawei gyári lejátszója jobb volt bármi másnál... :S :S
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
pilu85
őstag
válasz confuser #61870 üzenetére
köszi a választ. hú hallod nagyon gáz, tetszik a wp8.1 de ezek gusztustalan dolgok...
-
pilu85
őstag
válasz Burt1793 #61873 üzenetére
a gyári lejátszó semmit se csinált...mi értelme lenne egy mappa lejátszásának?? hát az a lényeg. miylen lenne már volna 10 előadótól zeném és összevissza keverné és játszaná le...
[ Szerkesztve ]
-
zorzy4
addikt
Sziasztok. Hogy kell indamail fiókot beállítani wp telefonon? Találta a neten egy leírást, itt nem linkellhető oldalon, de valahogy nem teljes, vagy túl régi.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Peathee
aktív tag
Alkottam pár retro Glancescreent:
http://glancescreens.com/member/viewscreens/paethee -
Clemi
veterán
válasz Burt1793 #61873 üzenetére
Ezt most ugye nem komolyan kérdezed? Csak tegyük fel, hogy gyártok egy mappát, abba belepakolom az épp aktuálisan kedvenc zenéimet, amiket innen-onnan szedegettem össze, vagy épp folyamatosan gyűjtögetem, de a francnak sincs kedve az ID3 tag mezőket töltögetni (nagyon sokszor nincsenek egyáltalán kitöltve) majd ezt a mappát szinkronban tartom a telefon music mappájában lévő másolat mappával. Elmélkedj el a téma fölött, hogy a gyári lejátszó mit is fog ezzel kezdeni, illetve egyáltalán hogyan fogja megjeleníteni a mappát és a tartalmát. Tudom, ez egy kőkörszaki dolog, sőt én egyáltalán nem töltök le manuálisan semmilyen zenét, mivel a Spotify-t használom és csak a telefonon lévő szinkronizált tartalmat cserélgetem, de a mappa szerinti lejátszásnak igenis van létjogosultsága és tudnia kellene egy rendszernek.
-
hülyegyerek
addikt
Tudnia kellene, de nem tudja, már a symbian óta. Ezzel meg tisztában kellene lennie annak, aki vesz egy wp-s telefont. Amúgy baromi nagy bűvészmutatvány elrendezni a tageket rendesen, pl. ezzel a programmal....
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
pilu85
őstag
életembe nem id3-aztam aztse tudom mi az. de elvárom egy programtól hogy egy mappát lásson. azaz egy intéző jellegű keresője legyen, ha nincs az szánlom...15 éve van számítógépem és kifog rajtam egy ilyen program, még ha elvileg működésre is bírható. core player tökéletes.
-
bisza
tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék tőletek, hogy a Microsoft kiadta az outlook (acompli) programot androidra, meg ios-re. Az létezik, hogy a saját platformjára nem adta ki? Lecserélném a google-t, erre a saját op rendszerére nem adják ki!? Vagy csak én nem találom?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
-
Burt1793
veterán
Amiket leszedsz zeneletöltő oldalakról, azok általában rendesen vannak tagelve. Nekem ugyanannyi idő egy mappába dobálni a számokat, mint mindet kijelölni, majd két kattintással azonos tag-gel ellátni őket.
És mivel itt, wp-n ez működik, neked is ezt kéne tenned. Nekem egy ismeretlen számom sincs, egyszer kell normálisan megcsinálni, és akkor utána nincs siránkozás. Ez csak egy jó tanács volt, az, hogy nem vagy hajlandó így csinálni, már nem az én gondom...Ui.: Gépen mappákban vannak a zenék és ott is elvagyok, mivel a mappa neve egyezik a tag nevével.
[ Szerkesztve ]
-
captainnemo
aktív tag
Én a folder music alkalmazást használom, ha könyvtárból akarok zenét lejátszani, de a spotify-t használom a mindennapokban. Szerencsére nemrégiben frissült, és az androidon megszokott tudást kínálja.
-
bisza
tag
válasz FіkuszKukіsz #61889 üzenetére
Nem kérdeztem volna meg itt a topikban, ha megtaláltam volna az alkalmazást, vagy bármilyen utalást arra, hogy honnan/hogyan lehet feltenni a telóra.
Vagy azért kérdezed hogy komoly-e, mert úgy gondolod az én balfaszságom az oka. Mert éppen lehet, hogy én nem értek valamit!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
-
Clemi
veterán
válasz captainnemo #61887 üzenetére
Eddig én is a Folder Music-ot használtam, ha kellett a mappa lejátszás (nagyon nagyon ritkán) de most megnéztem a Core Music Player-t és tényleg jól néz ki és magam is meglepődtem mikor megláttam, hogy van alvás kikapcsolós időzítője, tud véletlenszerű lejátszást, ismétlést, van benne history, playlist lejátszás, de érdemes elmerülni kicsit a beállítások bugyraiban, ott van még néhány érdekesség de ne kezdem el felsorolni, érdemes megnézni.
-
bisza
tag
válasz #42308056 #61892 üzenetére
Akkor az outlook mail megnyitásával ugyan úgy csak az emaileket tudom kezelni, és nem tudok onnan egy naptárbejegyzést (vagy bármit) csinálni, mint az androidra/ios-re kiadott app-ban? Vagy mint az asztali verzióban?
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Van egy külön email app, és egy külön naptár app. Mindent meg tudsz csinálni a naptár appban, nekem pl a gmail van hozzákötve, amiben van 4 naptár, mindegyiket feltünteti, eltérő színekkel. Mindegyikbe tudok új bejegyzést tenni, régit módosítani, törölni stb.
Email esetén ugyanez, töröl, küld stb. minden működik.Én használom gmail-lel, egy Exchange alapú office 365 levelezővel, egy outlook.com-mal, illetve egy IMAP levelezővel, mindegyikkel teljes funkcionalitású. Láttam már jobb levelezőt is, de ezt nem a funkcióira értem.
-
Sanya72
csendes tag
Sziasztok. Almáról váltottam Windows Phone-ra, és bár régen volt lumiám (800-as) a rendszer nagyon sokat változott, ezért lenne egy pár kérdésem, hátha valaki tud segíteni.
-Amikor csengőhangot másolok, a telefon ringtones mappájába, mi alapján dönti el a sorrendet, mert nekem az A betű-s hangokat előre teszi, majd utána aZ- betű-vel folytatja visszafelé. B-ig, és a T-betű a végén. Nem egetverő probléma, de szétvet az ideg, hogy nem jövök rá a logikára.
-A gyári időjárás nálatok is csak a köd-öt ismeri, különböző előtagokkal, mert nekem két napja csak köd van, pedig időnként frissül is. Van beállítása valahol, hogy mennyi időnként frissítsen? Esetleg tud valaki normális időjárás app-ot ajánlani, akár fizetőset is.
-Mennyi időnként frissülnek a csempék, ez egységes, vagy pedig az adott alkalmazás dönti el?
Köszönöm: B.S. -
bisza
tag
válasz lugosi #61894 üzenetére
Persze-persze! Ezeket én is használom nap mint nap! Csak úgy megtetszett a kiadott app, ahol több mindent el tudtam volna érni egy helyről. Régóta használok Windows Phone-t, nem újdonság a használata, csak tetszik az az alkalmazás. Viszont így érthető akkor, ilyen app-ra nem lehet számítani. Minden marad a régi ilyen téren. Köszönöm a választ mindenkinek!
-
lugosi
MODERÁTOR
Én feltettem az androidos telefonomra, és ne hiányold, nem jó!
Amúgy sokat tudna, jó lenne, de nem az. Irtó bugos, pl bizonyos névjegyeket nem "lát", azaz írni akarok egy emailt, olyannak, aki benne van a névjegyzékemben, de nem adja fel a nevet. Feladott viszont olyan neveket és email címeket, akikről fogalmam sincs, hogy kik, komoly...
Volt olyan e-mail címem, amit egyszerűen nem lehetett bele felvenni (t-email), pedig a felhasználónév/jelszó páros jó volt, beléptem vele a weben. Szóval én azt mondom, az még béta. Majd pár hónap múlva érdemes lesz újra ránézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest