Új hozzászólás Aktív témák

  • Pttypang

    veterán

    válasz Tim82 #27280 üzenetére

    Háhá!
    Már lekövettem, el is gondolkodtam rajta rendesen, de egyenlőre az elhalálozott wifi, párhuzamos port, valamint a pcmcia foglalat problémáján gondolkodom :DDD
    Habár már többször felajánlották, hogy egy alkalmas nyílászárón keresztül juttassam ki a nagyvilágba, érzékeny búcsú után :)

    (#27281) pushalias

    A jobb oldalon látható böngésző a 3 tab miatt már tömöríti az oldalak tartalmát, hogy a megjelenítés folyamatos legyen :DDD

    (#27285) Tim82
    A wifi miatt fagyott eddig a gép, kikapcsoltam biosban, és azóta nincs fagyás, ennek kifejezetten örülök, mivel így már tudok rajta érdemileg alkotni, mikor nem vagyok az asztali közelében.
    Beszereztem hozzá egy használt pcmcia-s wifit, de a belkin termékhez nem igazán van w7 driver, a power led égett, később xp sp3 kompatibilis módban, admin joggal sikerült felerőszakolni a vistás drivert, azonban miután leállítottam a gépet, már kékhalállal elszállt, mikor megpróbáltam használni, azóta power led sincs. Így ez még nem biztos, majd veszek rendes boltban egy rendes picimacis wifit, meglátom mi lesz.
    Azonban a biosban engedélyezett beépített wifi se kel életre azóta, mert magát a hardvert nem szedtem ki belőle, viszont úgy tűnik, hogy beadta a kulcsot az intel wifi ^^
    Szóval jelenleg internet nélkül használom. 24k-ért, még ha netezni nem is tudok rajta, mivel a visual studio elfut rajta, így ennyit megért, a szakdolgozatom megírásához még így is megfelel, ez is volt az eredeti cél, a további tervek pedig még nincsenek kidolgozva. :)

    (#27286) pushalias
    De egy igazi msbérenc képes beáldozni az általam említett képminőséget, hogy a 3 tabot elbírja a böngésző, így már nem róható fel a böngésző hiányosságának egy ilyen apróság, miszerint nem képes 3 tabot kezelni.

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák