Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz megema #52568 üzenetére

    Telepítőmédiát nem mellékelnek W8.1-el előtelepített gépekhez, azért teszik fel a Recovery partíciót, hogy onnan fut a gyári(Dell által írt kód, ha így jobb) visszaállítás, és ahhoz nem kell semmilyen telepítőmédia, azaz a ""Ez mind szép, meg jó, de telepítő/helyreállító média nélkül ez se lett volna kivitelezhető." nem igaz. (felső kategóriás Dell-eknél ingyen adják, ha kéri a vevő(pl Alienware)
    Linkeltem hogyan kellene ez kivitelezni, vagy esetleg nálad kéri a telepítőlemezt? (Mert nem kérhetné)
    Ha a gyári recovery elindul, az a a "beégettet" kulcsot automatikusan beolvassa, ezzel nem kell törődnöd.

    Ha valamiért nem megy a beépített recovery, akkor megpróbálkozhatsz külön telepítővel, de mint írtam, ott 50% az esélye, hogy feltelepül avagy sem, mert a kereskedelmi forgalomban kapható/MSDN-ről letölthető eredeti OEM telepítők, meg a Dell által moddolt telepítők nem egyeznek meg, sajnos nem minden esetben lehet telepíteni.

    Korábban meg abban maradtunk, hogy célszerű lenne újratelepíteni, hisz patt helyzet alakult ki, nem tudod feltelepíteni semmilyen módon a frissítéseket, ráadásul manuálisan is felpakoltál korábban olyan frissítéseket, amire semmi szükség sem volt.
    Szóval pótolhatatlan adatokról külső eszközre mentés, aztán reinstall, először próbálkozz a beépített recovery opcióval, ha valamiért nem menne, akkor meg OEM telepítővel(olyan verzióval, amivel elő volt telepítve) és remélhetőleg sikerrel jársz. Ha nem, akkor marad a Dell Support és érdeklődd meg mennyiért küldenek telepítőlemezt(mint írtam korábban is, lehet, hogy ingyen vagy minimális összegért megkapod.

    Sweet Lou 6
    Ha közvetlenül a fényképezőről próbálod megnyitni, meg ha lemásolod a képeket, akkor is, mindkét esetben ugyanez a szitu?

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák