-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Ezt nem hiszem el. :@ már több mint 3 órája szenvedek, próbáltam minden mocsok dolgot. Mondom leklónozom a rendszert hátha késöbb lesz orvosság és visszhuzom. Még fire/soul/cd/burn-nek volt 1 klónozos írása logouton, oda volt linkelve egy win pe-s macrium reflect, végeztem a klónozással nézegetem a menüt, hogy tallózzak meglévő képfájl után, látom van vmi fix boot menü, rányomok és helyre rakta a rendszert, hát nem hiszem el, egy 3rd kis program megcsinálta azt amit a májkrofosos kotyvalék képtelen és csak hibákat tud dobálni, becsokizok menten.
3 óra és majdnem egy 1,5 éves telepítés ment volna a kukába ha nincs ez a program.Köszönöm microsoft, hogy ismét egy önmagával nem kompatibilis terméket piacra dobtál!
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Gumi és felni topik
- Politika
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest