Új hozzászólás Aktív témák

  • Nem nagyon akartam ide fordulni segítségért, de már tényleg nem tudok jobban utánaolvasni, minden tőlem telhetőt megpróbáltam.

    kb. 1 hónapja elkezdtem kapni a következő hibaüzenetet, szgép indítása után 1-2 perccel: "Find string (QGREP) utility has stopped working". Feladat befejezése - klikk, újraindult. ez ismétlődik, végtelen ciklusban. ha nem klikkeltem, letettem tálcára, akkor minden ment rendesen, nem is foglalkoztam vele.

    egy idő után kaptam egy kék halált. telepítettem néhány alkalmazást, de semmi különös változás nem volt a rendszerben. Kék halál után eltűnt az előző hibaüzenet, minden rendben ment. Viszont azóta napi 2-5-ször kék képernyőt kapok, különböző hibaüzenetekkel.
    (pl.: Page Fault in Nonpaged Area; Driver Verfied Detected Violation; IAQL Not Less Equal; System Service Expection; Kernel Security Check Failure; valami Memory-s dolog is volt, azt nem írtam fel..)

    próbáltam megoldást keresni. a laptopban (Acer 5742G) a gyári állapothoz képest csak ram csere volt (2GB-ról 2*4GB-ra). kivettem, újra behelyeztem a ram modulokat, HDD-t, mert az egyik hibaüzenethez ilyen megoldást olvastam - nem segített.
    utána megpróbáltam letörölni a frissen telepített alkalmazásokat - semmi. vírusirtók lefutottak - semmi. memóriadiagnosztika - gyári win8-as app - semmi.

    ezután jött a Gépház - Windows felújítása. nem akarom újrahúzni, ha nem muszáj, mert nincs hova lementeni az adataimat. bedobtam neki a telepítő DVD-t, végigcsinálta a dolgát, majd elkezdtem visszatelepíteni az alkalmazásaimat (Dropbox, Chrome, HP nyomtató szoftvere stb.). 20 percet bírt ki, majd kékhalál. ezután jöttem hozzátok, mert kifogytam az ötletekből.

    gondoltam már mindenre, de nem tudom mit csináljak..

    köszönöm a segítséget! :R

    "... and I hope you have a great day!"

Új hozzászólás Aktív témák