Aktív témák
-
akos727
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #45594 üzenetére
Teljes vizsgálaton talált egyet, el is távolíttattam, újraindítottam, de megint csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
DaDy0219
tag
Köszi a válaszokat!
Sikerült megoldanom.
Bementem az eszközkezelőbe, azon belül a hangra.A G35-re jobb click-el illesztőprogram frissítése után a keresés a sz.gépenre mentem, majd a listás kiválasztásra.
Itt megjelentek a kompatibilitási eszközök, ahol egy Logitech G 35 és egy USB audioeszköz választási lehetőség volt.
Az USB választásnál, lefrissítette a headsetet normál fejhallgatóra, vagyis a 7.1-ből sztereot csináltam, 2 csatornásra állítottam.
Így már van hang, de a surround hatás kilőve.
Nem is tudom, hogy mit gondoljak... inkább ki sem mondom...Még egyszer köszi a tanácsokat!
-
fatal`
titán
Nem lehet valahogy beállítani a media centert, hogy csak saját magát némítsa el és ne az összes hangot? Hihetetlen baromság ez...
-
erdoke
titán
Nem találom, hogy az alapértelmezett könyvtárakat hol és hogyan tudom megváltoztatni. Pl. a zenéket szeretném, ha másik HDD-re pakolná, nem pedig a felhasználói könyvtáramon belül a Music-ba.
Remélhetőleg ezzel együtt az iTunes által felpakolt programok is elköltöznének, ott ugyanis nem látok változtatási lehetőséget.A legjobb aláírás a héten
-
félisten
válasz akos727 #45605 üzenetére
Hogy érted hogy eltűnt? Befeketedett?
Ha valóban eredeti az a W7, akkor tényleg csak a rendszer-visszaállítás marad...UI: Egy kép jó lett volna arról, hogy melyik fájlo(ko)n és milyen kártevőt talált az MBAM, úgy többet lehetne mondani...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
akos727
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #45609 üzenetére
Azóta egyszer csak elment az asztal, semmi nem volt a helyén. Nem csináltam semmit, csak vártam vele és kb egy 4-5 perc után magától visszajött és azóta jól működik.
Köszi minden segítséget! -
Воланд
titán
válasz erdoke #45608 üzenetére
iTunes for Windows: Moving your iTunes Media folder
Windows 7 - Moving My Documents ez úgyan úgy működik a my music esetén is.
Remélem ezekre gondoltál.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
zetecR
addikt
64bites W7 miért mondja 6GB memória esetén hogy csak 5.25GB használható?
-
Воланд
titán
válasz zetecR #45613 üzenetére
1.: Integrált gpu?
2.: resource monitor --> memory fül, ezen belül physical memory, hardware reserved rész
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
gabor82
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #45566 üzenetére
Igen 5650-es van benne ugyanez a gép. Oks leszedem ezt,de nem fűzök hozzá sok reményt,h megsokszorozódik az fps. Nem tudom mi lehet a gond lehet,h túl sok driver van fent és van ami nem kellene vagy fogalmam nincs.
-
Воланд
titán
válasz zetecR #45616 üzenetére
BIOS - igp környékén nézz körül
Meg memory remap/memory hole amit engedélyezni kellene, ha van ilyen funkció.
-
erdoke
titán
válasz polonic #45610 üzenetére
Nem, úgy értem, hogy az OS alapértelmezettként más útvonalon keresse. Emlékszek, hogy be lehet állítani pl. a Pictures, Music és egyebek elérését.
Ez a trágya iTunes valamikor ugye az iPod progija volt, és a zenéket a Win alapértelmezett Music könyvtárába pakolja. Ez még endben is lenne, mert egyszerűen nem használnám, de ezen belül tartja az iPad (és bizonyára az iPhone) szinkronizált programjait is, ami akár 60 GB is lehet.(#45612) woland_y2k
Köszönöm, szerintem ez lesz az, mindjárt próbálom.A legjobb aláírás a héten
-
Morden24
nagyúr
Ha MSDN-es installerrel lett felrakva az Office, akkor hogyan lehet hozzá utólag telepíteni? A OneNote-ot akarom felpakolni, de akár a Programs menüből change-dzsel indítva, akár a telepítőt indítva mindig ilyet kapok:
(Programs-ból indítva ezt hiányolja, telepítőből indítva és add/remove-ot választva meg egy cab-et...)
Sectumsempra - For Enemies
-
Lejszi
senior tag
sziasztok
azt szeretnem megkerdezni, hogy hol tudom letiltani a touch padot?, mert nagyon idegesito amikor gepeleskor folyton hozza erek es atugrik a kurzor mashova es ott folytatja az irast...
koszi -
Morden24
nagyúr
válasz Morden24 #45621 üzenetére
Megoldottam, toltam egy /extract parancsot az exés telepítőre, és onnan installáltam.
(#45622) Lejszi: Eszközkezelőben disable - feltéve, hogy nincsen neki valami klassz kis programja, mint pl. a Synaptic, mert általában azokból is lehet tiltani.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó helyen járok, aki tud ennek jobb topikot, irányítson át.
Szóval a problémám: még tavaly kezdődött, amikor az az Assassin's Creed 2 kijött, elég gyakran beakadt néhány másodpercre, volt, hogy a hang is ismétlődött, aztán ment tovább a játék. Aztán olyan is volt, hogy beakadt, csak éppen nem ment tovább a játék, megfagyott a gép teljesen, csak a reset segített. Először azt hittem, hogy az nVidia driver a hibás, visszatettem egy korábbit, ha jól emlékszem, azzal talán kevésbé fagyott, inkább beakadozott (de lehet, hogy csak véletlen volt ). Más játéknál nem fordult elő ilyen hiba, illetve még régebben a Bioshock 1-nél emlékszem ilyen fagyásra, még Vistán.
Most, hogy az Assassin's Creed Brotherhood-dal játszom, ugyanaz a helyzet, mint az AC2-nél. Gondoltam, hogy valamit úgy raktak össze Ubisoftnál, hogy nem tetszik neki a gépem. Viszont ez van időnként a Portal 2-nél, illetve tegnap egyszer a Crysis 2 is lefagyott...
Azt fedeztem fel a fagyásoknál, hogy az egérnek (A4Tech X7-XL-750BF) a tetején lévő led, ami a DPI-t jelzi, kialszik. Kicseréltem az egeret egy Microsoftosra, és megnéztem az AC2-t, és ACB-t, mert ezek fagytak a leggyakrabban, és nem jelentkeztek a fagyások, és a beakadások sem. Tesóm egerével, ami szintén A4Tech, de más típusú, szintén lefagyott egyszer.
Eseménynaplóba se kerül bele semmi, leszámítva a szokásos, váratlanul megszűnt az áramellátás üzenetet.
Az lenne a kérdésem, hogy van valami mód, hogy 100%-ig kiderítsük, mi a hiba oka? Vagy ha eseménynaplóba nem került bele, akkor nem is lehet? És tényleg lehetséges, hogy az egér így lefagyassza a gépet? Ezekszerint valamelyik driveremmel vagy hardveremmel összeveszik az A4Tech drivere, vagy mi lenne a gond?
Windows 7 x64 Professional, mindig frissítem.
Bárkinek bármi ötlete van, kérem ossza meg velem! Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz polonic #45625 üzenetére
Köszi a választ!
Azt elfelejtettem írni, hogy az egér drivere fel volt téve (legfrissebb). Kipróbáltam, hogy uninstalláltam, de úgy is jelentkezett a probléma. De gondolom lehet, hogy még valahol benne maradt a Windows-ban...
Ha nem A4Tech egér van bedugva, akkor eleve nem az A4Tech-es program/driver töltődik be, ezért nekem is a driver a gyanús.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
.
nem ide szántam.
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz Atticus85 #45511 üzenetére
Azt azérrt valljuk be, hogy a legtöbbünk rendszerén warez fut, de ha ez is fut, úgyteszünk ,mintha hivatalos lenne, pl .
A kérdésed lehetett volna egyszerűen annyi,
Létezik - e a win 7 nek olyan válozata, hogy .......... , Valamint az MS oldalán kint van, hogy milyenek vannakÚgy szoktuk emlegetni, pl. hogy "vettem" egy windowst, mindenki tudja, hogy miről van szó, mégsem lehet rámondani, hogy warezolok.
(#45519) jozsi84
Lehet az egész profil vagy az eglész C: volt titkosítva, ha más is használta a gépet, akár véletlenül is.
(#45520) biggamer
Le ment hibernálásba a gép, a bekapcsolóval elindul.(#45579) atesss
Próbáld meg egy másik dvd olvasóval / lemezzel esetleg mind 2 ből másikkal.
Valamint ellenőrízd le, hogy jók e a csatlakozások, sata / ide, szívtam már emiatt.(#45588) atesss
Ultra iso-t használj, valamint ne felül írd, hanem egy uj file-ként mentsed le.
Valamint minek kell a választás, úgy is mindig az ultimate-t teszed fel, ha '"megvetted'(#45596) DaDy0219
USB hangeszközökkel minden előfordulhat, de én úgy jártam, ahogy a post alján az erre hsz ben leírtam.
Ott seminek sem volt hangja. se usb s nek semminek sem.(#45607) hunfatal
A media center arra lett tervezve, hogy távlövővel piszklálod és a gépen csak ez van, így érthető, hogy így oldották meg, de
ha kinyitot a hangkeverőt programinként lehet állítani.A LAptopdon egy vagy egy gombkombinációval, nem a win 7 future, irány a laptop topikja, ha nem jösz rá.
(#45624) pete_21
Túlmelegedés, gyenge táp ?
illik rá amiket mondaszErre valaki ?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
polonic
félisten
válasz Core2duo6600 #45631 üzenetére
"Azt azérrt valljuk be, hogy a legtöbbünk rendszerén warez fut, de ha ez is fut, úgyteszünk ,mintha hivatalos lenne, pl .
A kérdésed lehetett volna egyszerűen annyi,
Létezik - e a win 7 nek olyan válozata, hogy .......... , Valamint az MS oldalán kint van, hogy milyenek vannakÚgy szoktuk emlegetni, pl. hogy "vettem" egy windowst, mindenki tudja, hogy miről van szó, mégsem lehet rámondani, hogy warezolok."
Csak a magad nevében beszélj, kérlek!
Nem, nem tudjuk miről van szó. Képzeld el, vannak, akik tisztességesen megveszik a dolgokat, nem lopják a cuccokat. Itt a topikban is több ilyen ember van.
-
pete_21
addikt
Köszi a tippet, de szerintem nem ez a gond. Tápom: Enermax EGLT500AWT Liberty, 500W-os, vinnie kell, illetve a hőmérsékletek is rendben vannak. Ráadásul csak bizonyos játékoknál jelentkezik, és a Microsoft-os egérrel nincs ilyen gond.
Esetleg valami A4tech driver eltávolító? Google nem segített... -
Воланд
titán
(#45520) biggamer
Le ment hibernálásba a gép, a bekapcsolóval elindul.Alvó állapot volt, nem hibernálás. Hibernálásnál nem megy a gép, nem forognak a ventik.
-
fatal`
titán
Evvel tisztában vagyok, szoktam úgy is használni, de elég kényelmetlen. És sokszor némítanám a tv-t pár percre. Oltári hülyeség ez az ms részéről. Ha csak TVzni akarok akkor veszek egy TV-t...
-
nagyúr
válasz pete_21 #45633 üzenetére
Mikor azt mondják, hogy a "tápomnak nincs baja", akkor szokott tönkre menni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Core2duo6600
veterán
válasz polonic #45632 üzenetére
A mostani fizetéek mellett aligha, persze biztosan van, de hidd el, több az akinek fekete Win-e van.
Otthon mindenből lehet egy a polcon, ha valaki munkára használja, az más, akkor legálisnak kell (ene) lennie mindennek.Én is vettem már progit, amit kénytelen voltam, mert nem létezett törés hozzá, és miért, mert kellően olcsó volt, több konkurens ermék közül választottam.
A MS Windows monopolhelyzetben van, ami nem lenne baj, ha nem élnének vissza a helyzetükkel az árképzést illetően.
Teszem azt, 10 000 HUF ért adnák a dobozos ultimate-t legtöbbünk megvenné hivatalosan. Én biztos. De 100 000 ért nem.(#45638) pete_21
USB és winyok, usb és lámpák, bármi ami az USB ét zabálja.
Dugj rá több egeret stb.
Lehet annyi a dolog nyitja, hogy az a4teches egér több áramot vesz fel.
Persze le kéne szedni az a4 tech driverét, én fel sem raktam az egeremhez semmit sem,
Logitech MX laser.[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
polonic
félisten
válasz Core2duo6600 #45639 üzenetére
Ezt nem kell magyarázni. Meg ez hogy jön ide?
Van az a mondás, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Ennyi a lényeg itt is. Amire nem telik, akkor azt mellőzni kell sajnos. Ez most tök mindegy, hogy mi. Szoftver, étel, játék, autó. . . Akármi lehet. A program vagy játék nem jár alanyi jogon, ahogy más sem.
Egyébként van sok ingyenes alternatíva, szinte mindenre. . .
A windowsból meg minek kell 100 ezre kiadás választani? Fölösleges az utlimate, az oem verzió meg ráadásul nincs 100 ezer. Egy home premium tökéletes mindenre. -
fatal`
titán
Már csak egy kérdésem van: Mi a francnak otthonra Ultimate?
Ha a tizedéért adnák, akkor 10x ennyi vevő kellene. Na most, annyi nem lenne, mert a most warezolók nagytöbbsége, akkor is lewarezolná, ha 20 ft lenne...
-
Core2duo6600
veterán
válasz fatal` #45641 üzenetére
Ha lenne hozzá a törés, de az olcsó progikhoz nincs , vagy nincs használható.
Gondolok itt, pl DVB Viewer, a liszensz örökös.
15 Euro,
Hogy miért kell ultimate ?
-Jegyezze meg a hálózati jelszavakat
-Legyen benne MCEHa megjegyzi a jelszavakat a Home Premium , akkor az, Vista esetében nem jegyezte meg, ezért nem volt jó nekem.
Továbbá ha kicseréled a géped lehessen továbbhasználni, ez alapvető követelmény lenne, hiszen nem biztos, hogy amikor lecseréled OS -t is váltasz, ezért mondtam a dobozost.
-
buvez
tag
Sziasztok!
Megtudná nekem mondani valaki miért kattog a vinyóm 5-ször leállításnál mielött kikapcsolna a gép?
Xp alatt ilyen még nem volt, csak win 7-nél kezdte ezt csinálni.Gigabyte 770ud3 alaplap + seagate pipeline hd.2
Billentyűzet hiba! Folytatáshoz nyomjon F1-et! [HOT]<buvez>
-
C0d3r
addikt
válasz Core2duo6600 #45646 üzenetére
Így van, kiírja hogy leállítás, ekkor hallani ahogy leáll a HDD, majd azonnal újraindul. Ezt megismétli 2-3 alkalommal, és ezután kapcsol ki véglegesen.
Minden bizonnyal buvez is ezt tapasztalja. -
pete_21
addikt
Jelenleg 2 winyó, 1 dvd van rajta, illetve 1 usb-s eszköz, az egér.
Próbáljam nagyobb terheléssel: rákötök még egy winyót, és a Microsoft-os egér, meg még valami usb-s eszköz, hogy úgy fagy-e? Vagy kisebb terheléssel: egy winyó marad, és A4tech egér? Vagy mindkettőt megnézzem holnap?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest