Aktív témák

  • bozont

    veterán

    Sziasztok
    Van itthon két számítógép hálózatba kötve, routeren keresztül. Az enyémen Win7 van az öcsémén XP. Egy olyan probléma van az egésszel, hogy az egyik meghajtómra (Hitachi 1TB) nem tud belépni az ő gépéről, pedig minden engedélyezve van. A másik vinyóra meg gond nélkül be tud (WD 640GB három részre osztva). Ez már a Hitachi megvétele óta fennáll, de eddig nem nagyon foglalkoztam vele, ha valami kellett akkor az én gépemről elintéztük. Viszont nemrég voltam egy lanparty-n és ott sem tudott senki belépni arra a meghajtóra, sőt mások is panaszkodtak hasonló jelenségre, hogy az otthoni hálózaton egyszerűen nem tudtak belépni valamelyik meghajtóra.
    Ennek mi lehet az oka? A meghajtó méretének lehet köze ehhez? Azt az 1TB tárhelyet nem osztottam szét, tárolásra jobb ha egyben van. Azért sem értem a dolgot, mert mindent úgy állítok be mint a többi partíciónál a másik vinyón.

    Valami olyasmit ír ki mindig az adott gépen ahonnan megpróbálnak belépni, hogy nincs jogosultsága a belépéshez, kérje el tőlem a jelszót vagy ilyesmi. de jelszó az nincs beállítva, direkt ellenőriztem hogy ki legyen kapcsolva a jelszó kérés is pedig.

    mod.: Még lenne egy olyan kérdésem, hogy létezik olyan megbízható program amivel az egyik partícióból el tudok venni valamennyi helyet és azt egy másikhoz hozzáadni, mindezt adatvesztés nélkül?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák