Aktív témák

• Steelmanus

addikt

válasz Barthezz2 #17581 üzenetére

A W7 ugy ertelmezte hogy lapot csereltel alatta, de ez akkor is duhito. Mindegy hogy berled vagy akarmi a hardver ID alapjan krealt kulcs amugyis egy rossz otlet volt, mi van akkor ha OEM vrzion csinalja, harmadik utan vegyen masikat? En igy jartam egy IDE vincsivel betettem a rack-be mert javitani hoztak a gepet es menteni kellett a cuccokat igy mondom kiprobalom W7 alatt mikent lehet vele dolgozni. Felismerte, lementettem amit kellett majd a gep kikapcs, de a rack-ben a vinyo maradt csak lekapcsoltam rola a tapot. Inditas kekhalal.
    Ok: ismeretlen eredetu hardverelem a rendszerben. Jo, kivettem a rack-et kekhalal. Ujrainditas rack nelkul masodjara elindul. Orom, egesz addig amig masnap be nem kapcsoltam a gepet IDE lemez a kornyeken sincs erre kiirta hogy hiba a rendszerindito fajlban valasszak helyreallitast. Valasztottam, erre kerte volna a Helyreallito lemezt, es a lementett rendszert kereste. Ugyan volt lemezkep de azert sem. Ujbol boot, elindult. de mar eszrelehetett venni hogy gondolkozik bootolaskor akadt az animacio vagy ketszer elindult majd kezdodott az egesz elolrol. Ezert irtam kicsit fentebb ha valaki dolgozni akar a geppel jobb ha van egy XP egy masik vincsin mert tobbet mar nem bizom a W7-ben. Lehet hogy zenet hallgatni jo meg az uj jatekok mennek rajta de munkara eleg sovany.

Aktív témák