Új hozzászólás Aktív témák

  • isti732712

    aktív tag

    Tapasztalat megosztása!

    Adott egy win11 támogatott config, már dev időszakában tesztelgettem a win11-et,de most nem is ez a lényeg,hanem az, hogy nekem úgy van megoldva, hogy win10 külön ssd-n win11 is külön ssd-n elszeparálva a kettő nem dual boot!

    Most jelenleg már a belakott win11 van fent,értsd nem béta hanem a végleges verzió!

    Széttszedtem a gépet takarítás céljából,semmi különöset nem csináltam kompreszorral kifújtam,egy olyan dolgot tettem,hogy leválasztottam fizikailag azt az ssd-t amin a win 11 van!

    Visszaraktam az az csatlakoztattam fizikailag az ssd-t és gondoltam tiszta minden bekapcsolom a gépet,win10 felállt ő az alapértelmezett a bios sorrendben,aztán mondom újraindítom és f11 nyomkodással megnézem a win11-et, na itt jöttek a gondok a kezdőképernyőig felállt a dolog és összefosta magát valami hibakóddal amit sajnos nem tudtam megjegyezni,de mindegy is,megpróbálta magát javítani de nem ment neki! Így bármit tettem amit lehet az a rendszer megdöglött! De! Előtte biztos ami biztos csináltam egy macrium reflect mentést win11-ről,és ezt a mentés visszaállítottam mondom hátha, és láss csodát akkor már jó volt!

    Konkluzió: Ne húzogasd az ssd-ről a sata kábelt amin a win 11 van mert érhetnek meglepetések,persze lehet hogy ez nálam csak egy egyedi dolog és okozhatta sok minden más egyéb dolog pl:napkitörés :D de gondoltam megírom!
    Ja igen azért annyit tettem hogy a lecsatlakoztatott win11ssd nélkül egyszer elindítottam a gépet,de nem volt semmi gond mivel a win10 felállt, hogy esetleg emiatt nem tudom,csak azért érdekes, hogy elszeparált win11 ről beszélünk tehát nagyon nem hiném hogy bekavarodhatott valami.....

    Mindenesetre most jó és mindkét rendszer elkülönítve tökéletesen működik,ha nem így lesz úgy is jövök és kérdezek :DD

    Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.

Új hozzászólás Aktív témák