Új hozzászólás Aktív témák

  • boty1x

    csendes tag

    válasz Luissimo #6010 üzenetére

    Az usb aljzat magától biztosan nem sérül meg, ahogy feltételezem a dobozában sem csak úgy... meg én sem vagyok már 6 éves, nem próbálom fordítva beledugni, de még ha meg is próbálnám... hálistennek nem illeszkedik, így be sem megy a dugasz bele... ergo a legnagyobb valószínűsége annak van hogy így kaptam! ...főleg hogy ha megnézed... kb szánt szándékkal egy éles, hegyes tárggyal tudnád csak magadtól elferdíteni)

    A számlával kapcsolatban igazad van, mindig meg kell őrizni. Én is megtaláltam végül az enyémet, de akkor is bosszantó hogy ilyen nehezen hajlandók segíteni a már meglévő ügyfélnek.
    Az elektrodokis megállapításoddal is egyet kell értenem, velem is korrektek voltak. A felsoroltak közül egyiksem az ő hibájuk.
    Ellenben a wayteq szervízes tesztelés csak egy tipp volt... hogy hogyan próbálhatták ki a készüléket. Feltételeztem, hogy ha ugyanolyan(rossz) állapotban kaptam vissza, mint ahogy leadtam, akkor beledughattak egy usb kábelt, működött...és visszaküldték. de hogy pénzt is kapjanak, azt írták rá hogy javítva.
    Ha mégsem így lett volna, akkor mégszomorúbb...mert azt jelenti hogy miután átnéztek a kezükből egy lehajlott usb lábas készüléket adtak ki, ráadásul úgy, hogy nem is tesztelték a konkrétan feltüntetett hiba meglétét (azaz hogy autós töltőről nem tölt)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák