Új hozzászólás Aktív témák

  • ATM_automata

    őstag

    Eléggé elharapódzott itt az adok-kapok....szerintem sok értelme nincs. A cikk megszületett, vannak benne szubjektív dolgok, de hát ez van. Attól még általában jónak tartom ezeket a teszteket, más oldalakhoz képest pedig kifejezetten jók...ezzel nem benyalni akarok BOG-nak, ne legyen félreértés....de azért inkább jók a tesztjei, mint rosszak.

    Én is erős túlzásnak érzem a warezolós kitörést a cikk elején és nem látom benne azt, amit mondjuk fontosnak látnék egy újságírótól, hogy mind a két oldalt értse meg. Korábban már írtam, de leírom megint. Én és még sokan lehet vennénk igo-t erre a vasra, ha lenne, de nincs.....adjon az NNG egy jogtiszta megoldást, aztán verje a mellét a warez miatt. Ha valóban szoftver fejlesztő cég vagy, akkor az a célod, hogy minél több gépen futhasson a szoftvered, és minél nagyobb piacot fedj le....ez amit művelnek erősen diszkriminatív és nem hiszem, hogy etikus piaci magatartás....ezt is érdemes lenne boncolgatni szerintem.

    BOG írt a szabályokról meg törvényekről....szerintem ha már ezeket lehet csak felhozni érvként és válaszként, akkor régen rossz az egész....ha én mint kereskedő nem a vevőt nézném, hanem azt, hogy mit ír a törvény pl, garos ügyekben, már senki nem vásárolna tőlem...meg kell találni a jogi dolgoknak és a vevő érdekének is megfelelő megoldásokat....de ezt csak a kicsik teszik meg, a multiknak mindenki egy darab hús csak...ez lett az NNG is....látszik a hozzá állásukban. IconX-hez majd 1 évig nem volt frissítés.....a szervízük egy nagy szar volt, a dolgozók meg flegmák és útálatosak voltak...sajna van talasztalat, kidobott pénz volt minden g400-as amit eladtunk.....majd 100.000Ft-ért, szóval az LCP-t inkább hagyjuk, mert csak kinyílik a bicska a zsebemben.

    What else?

Új hozzászólás Aktív témák