Új hozzászólás Aktív témák

  • Anti666

    aktív tag

    válasz pitetomi #1803 üzenetére

    Apol-nak: mint látod nem sokan válaszoltak a kérdésedre, mert a 820-ason wince60 van és emiatt nem sok minden fut rajta jelenleg. Ezért is ajánlom én is inkább a BP Azure-t, mert azon wince50 van és minden fut rajta ugyanúgy, mint a kifutó 770-es wéjteken. (Ha azt is tudsz még venni vhol, vagy használtan, jobban jársz azzal is).

    Pitetomi: a kiegészítőktől nem igazán függenek a futó progik, hacsak a TMC nem, mert az valóban kieg. kérdése. 6 rugó kb. a 820-ashoz a TMC. Ahogy írták, 8 gb-os sdhc-vel elmegy, ez akkor jöhet jól, ha videókat is akarsz rajta nézegetni, amúgy igo full eu elfér a flashben is. Ezenkívül vehetsz hozzá hálós töltöt ha akarsz, vagy spécibb dupla karos tartót 3-4K-ért, ha úgy érzed remeg a kütyü néha (szerintem remeg:).

    Hogy érdemes-e 820-ast vásárolni? Azt gondolom, akinek CSAK navigálni kell, annak teljesen jó vétel! 3.5-ös kisképernynőben még a 620-as is.

    Viszont ha egyéb progikat is akarsz MOST könnyedén használni, pl. túrista, russa, navitel, képnézegetők, videóplayerek, gémek, stb... shell... akkor egy BP Azure vagy használt N770 kell Neked.

    A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!

Új hozzászólás Aktív témák