Új hozzászólás Aktív témák

  • Colos1

    őstag

    válasz Szőrös  #5585 üzenetére

    Mi meg sokszor direkt viszünk kisebb BR -ű gépet a squadba. Pl. tegnap voltam párszor Bf-109 F4 -el 4-es tierbe, és izgalmasabb légicsatáim voltak vele, mint 3 -ban. Lőttem egy Tempestet, egy Mk XVI Szarfirét, a múltkor meg 2 P51D -t.

    Az egyik csapattársunk rendszeresen megjátssza, hogy alacsonyabb szintű gépet hoz. És több enemyt szed le vele, mint amennyit mi :B A legjobb az volt, amikor 4-es tierbe az oroszok ellen behozta a He-112 -t. A chatba azonnal jöttek a "LOL" '"XDXDXD" meg egyéb beírások, azonban amikor lelőtte vele a Jak -ot, mindenki csak pislogott :C
    A múltkor amcsival mentünk olyan squadba, hogy ketten mentünk P51D-20 -al, egy fő P63-al, ő pedig valami I-es tierű géppel, talán F2A volt. És lőtt vele egy 3-as vagy 4-es tierű Fw-109 -est. :C

    Ritkán, de előfordul az is, hogy úgy pakol össze, hogy nem a magasabb tierbe hozza az alacsonyabb gépeket, hanem alacsonyabba a magasabbakat. Pl. 3-4 kevert squad esetében a 4-es gépeket teszi 3-asok közé Ennek azért szoktunk örülni, mert akkor majdnem olyan gépekkel rak össze, mint amik a valóságban is harcoltak.

    Erről jut eszembe: a múltkor beírtál egy kérdést, hogy "G2?". Nem mindig tudok válaszolni, mert a billentyűzetem repüléskor el van dugva, de ez is emiatt volt, 2-es tierbe rakott bennünket, mert a kolléga A1-es Fókával jött.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

Új hozzászólás Aktív témák