- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
octopus666
tag
Ennyi agyhalott játékos ami most RB-n van az csúcs. Mi a ....... jön be repülővel ha még bombázni sem tud, sőt saját csapatot bombázza. Nem csoda, ha az ember a haját tépi ilyen felhozatallal.
-
octopus666
tag
Elég pocsék lett RB, el sem kezdődik a csata és máris kiszed egy bombázó, totál nincs kibalanszolva így a játék.Remélem ezen azért fognak változtatni nem kicsit. AB-ről jobb ha nem is beszélünk.
-
octopus666
tag
Annyira jó a tier besorolás RB-n Tigris I harcoljon IS-2 és T-44 ellen nevetséges. Nem is beszélve róla a Német tankok papírból vannak és a lövegük meg ropiból.
-
octopus666
tag
Nevetséges, hogy ebben a játékban is mennyire lenyomják a német tankokat. Stug III harcoljon T-44, IS-2 mod.1944 ellen. Perfect Battle rating.
-
octopus666
tag
Én azt nem értem pl: ha kifejlesztettem a T-34-85-ön BR365P, akkor a T-44 miért kell újra az alapoktól kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
octopus666
tag
válasz Malibutomi #1155 üzenetére
Sajnos mostanában én is így vagyok a csapattal.Nem hiszem el, hogy RB is már agyhalottak vannak.Egyedül nem lehet megnyerni egy csatát. Ez van már a repülős résznél is múltkor is leszedtem 3 gépet és még nekem magyaráztak miközben a többiek még egy gépbe sem lőttek bele.
-
octopus666
tag
Elég húzós lett az új besorolás M4 küzdjön Tigris, KV-85, Panther ellen.
-
octopus666
tag
válasz D.Orion #1386 üzenetére
Sajnos ez jellemző nagyon ,mikor kicsontozol egy gépet majd más lelopja a killt. Nem beszélve most mindenki meg akarja szerezni a két prémium gépet. Inkább most is bombázókkal játszok RB-n ott nincs annyi retardált. Amúgy meg akinek kellenek a prémium gépek el kell fogadni ezt is.
-
octopus666
tag
válasz MasterDeeJay #1447 üzenetére
-
octopus666
tag
Azért tökéletes a játék besorolás M4A1-el RB küzdjél Tigrissel és Pantherrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest