Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz TESCO-Zsömle #63002 üzenetére

    ha gondolod visszakeresem, hogy ot eve amikor meg lehetett normalisan szellozo (nem uvegkalicka) hazakat kapni mit szivtam mire talaltam egy hazat, amibe elfert belul eleg radiator 900Wnak.

    kb volt az NZXT 630/810/h630 es a Phanteks Enthoo Primo. meg volt a Thermaltake X9, es kesobb a W100-W200 / The Tower. Ebbol a Primo kvazi kifutott es par helyen lehet mar csak kapni, az NZXT pedig evek ota olyan szinten kifutott, hogy csereventit se kapni mar hozzajuk. W100-W200 nagyon sehol nem kaphato, a The Tower meg VRezni nem jo nehez hatul cserelni a kabeleit (meg igazabol feleslegesen nagy)

    ami meg volt, az vagy szeteso premium haz (Corsair 900D), tulmeretezett es tularazott hodaly a mereteihez kepest gyenge bovithetoseggel (Corsair 1000D) vagy gyenge radiator supporttal (Phanteks Elite), gyartok amik megrekedtek 2012ben (Silverstone TJ11, Cooler Master II) es gyartok amik elfelejtettek performance hazat gyartani (NZXT h700i, Cooler Master C700P).a CM a Cosmos szeriat haromszor frissitette utobbi evekben es haromszor csillant fel a szemem, hogy erre van szuksegem... aztan elkezdtem megnezni belulrol oket es kb elsirtam magam.

    anno barati korben szinte mindenkinek egy idoben Defineja volt, nem veletlenul.

    namost nekem egy NZXT 630am van, ami kb egy Fractal Define 4 es egy Cooler Master Haf X szerelemgyereke belsore, funkcionalitasra es minosegre is (van egy Cosmos RC1000 es RC1100 is otthon, visszasirom a minoseguket). szoval nekem annyira nem evidens, hogy ez egy olyan problema volt, amit meg lehetett oldani meg tobb penzzel.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák