Új hozzászólás Aktív témák

  • Rival

    aktív tag

    válasz pictigjis #2627 üzenetére

    Valószínűleg nem te szabod meg, mikor, ki, és mit szólhat hozzá. Legfeljebb érvekkel alátámaszthatod a saját álláspontod, és lehet ütköztetni a véleményeket. De azt, hogy te itt elkezdesz személyeskedni, mikor téged az ég világon senki meg nem szólított, hadd ne hagyjam már szó nélkül! Kicsit az arcodból visszavehetnél, és befejezhetnéd ezt a "más helyett is megsértődök" hozzáállást, mert elég ciki. A szemellenződet is levehetnéd, és az értő olvasást is elsajátíthatnád.

    Felőlem azt csinálsz a Vividdel, amit akarsz, engem teljes mértékben hidegen hagy. A Vivid is hidegen hagy abból a szempontból, hogy biztosan nem fogok nekimenni másnak (főleg nem a te stílusodban), ha valakinek nem egyezik az ezzel kapcsolatos véleménye az enyémmel.

    A személyeskedésen túl értelmesen is tudnál társalogni, csakhát az a baj, hogy láthatóan neked e nélkül nem nagyon megy.

    Én pl. egy kanyi cashbacket sem kaptam, mert egyáltalán nem is érdekelt. Viszont nem is irigylem tőled az általad említett SOKSZÁZEZRES cashbackedet (ha már magas ló, ugye?). 😉

    Vivid "hátránya" jelenleg az előnye is: eurós. Az ingyenes csomagban 200 euró/hónapig ingyenes a bankkártyás topup. Ingyenes a SEPA utalás is. Nem egy évek óta veszteséget termelő intézmény áll mögötte, mint a Revolut mögött. A Revolut csak papírkriptót kínál utalási lehetőség nélkül (ahogy jelenleg a Vivid is), viszont a Vividnél 2023 elejére tervbe van véve a be- és kiutalás lehetősége saját tárcából. Valószínűleg ezt gyorsítja a becsődölt Nuri ügyfeleinek Vividre irányítása is. Ha összeomlik - ahogy te várod -, akkor összeomlik, nem fogok sírni érte. De különösebben nem kér enni (így is jóval olcsóbb a legtöbb magyar banknál), és bármikor jól jöhet egy teljes értékű német IBAN.

Új hozzászólás Aktív témák