Új hozzászólás Aktív témák

  • wollnerd

    aktív tag

    Sziasztok!
    Van egy kérdésem, amire magyarázatot szeretnék kapni hogy miért van ez. :F
    Dolgozok egy idáig már 3 winform-os project-en. Amikor a 3. form-on kezdtem el dolgozni, átmenetileg átírtam a Program.cs-ben az Application.Run sorban arra a 3. form-ra hogy rögtön azt lássam.
    Ma pedig végletesnek tituláltam a 3. form-ot és leprogramoztam az adatátvitel egy részét a 3. form-ra. Majd visszaírom a Program.cs-ben arra a fő ablakra. (Nos, valójában a főablak az induláskor elrejtve magát, mert behoz egy kisebb ablakot és azt leokézva felfedi magát a főablak a kisablakban megadott adatok átvitelével a főablakba.)
    És azt láttam hogy egyszerűen nem akart elindulni a főform! (BlackjackWF) hajamat téptem, hiába tettem breakpoint-okat, de aztán meglepve rájöttem hogy... (kép alább)

    És nem értem miért... Új típusú WinForm változó más névvel a welcomeform (a kisablak) alatt és mégis ez a 3. form megakadályozza főablak megjelenését!
    Nem értem hogy miért és milyen programnyelvi utasítási szabályok alapján történik az, amit még a Debugger se mond el, sok-sok breakpointtal sem?! :F :F :F
    Mindenesetre megnyugodtam, hiszen, ha nincs az a sor, szépen elindul a főablak, de ha aktív e sor, itt, akkor kapufa...

    Lehet hogy azt a sort jobb abba a button click event blokkjába helyezni, ahol megnyilna a 3. form...

    [ Szerkesztve ]

    PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

Új hozzászólás Aktív témák