- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Aki kedveli a metál zenét annak jó híreim vannak!
Anathema - E-Klub, júni. 8-án, 3500 Ft
Cradle Of Filth - Summer Rocks Festival 2004, júni. 17-én, 5500 Ft asszem
Children Of Bodom - Sziget 2004, augusztus vmikor, napijegy ára
Szóval egy kis kedvcsinálónak szántam ezt a topicot, én tuti megyek mindháromra, esetleg vki innen a PH!-ról?
Viktor~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Akkor PH-s tali a szigeten?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
zsiga667
addikt
A Bodomra asszem én is kimegyek, a Summer Rocks viszont szvsz most nem lesz annyira jó, mint régebben. Gyakorlatilag Judas Priest + Cradle of Filth... Bár a Cradle egész jó...
-
anulu
félisten
részemről Bodom tuti! nagy kedvencem, úgyhogy én ott leszek! CoF-ra is mennék, de a 7NNXP-mben manifesztálódott a koncertjegy ára...
már tavaly is felvetettem a Szigetes PH! talit. lehet, h idén lesz is belőle vmi?"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
Bodom előtt és után is fényképezőt vki hozzon!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
rog
addikt
AERODROME FESTIVAL 2004
(wiener neustadt)
10.06.: Red Hot Chili Peppers, Die Toten Hosen, Pixies, Ill Nino, Life of Agony, Within Temptation, Hatebreed, Pungent Stench, Mnemic u.a.
11.06.:Metallica, Korn, Slipknot, H-BlockX, Mia., Lostprophets, Garish, Weakerthans u.a.
12.06. (nur im 3-Tage Ticket enthalten): Herbert Grönemeyer, Avril Lavigne, Black Eyed Peas, Söhne Mannheims, Eagle Eye Cherry, Jestofunk, Christina Stürmer -
Goose-T
veterán
Mezôtúr, Wanted fesztivál, jún. 30 - júl 4:
Tiamat, Ignite, Death Angel.Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
igaz, hogy csak (1 kivétellel) magyar zenekarok lesznek, de ha akartok egy jót bulizni, akkor Tokaj Hegyalja Fesztivál!! (www.hegyaljafestival.hu)
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
nagyúr
válasz #16741888 #20 üzenetére
Hát, akkor megismerkedem velük mp3 szinten... meg szvsz nekem elég lesz ez a 3 koncert, mert anyagilag sem állok fényesen, mert megvettem a Nightwish Collectors editiont, Nemo vinyl-t, Nemo DVD-t, és még jönnek Nightwish ritkaságok, amik nem hiányozhatnak a polcomról...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
_Gudella
senior tag
Én ahhoz igazítom az egész nyári programot, hogy Children of Bodom-ra menni kell és kész! Aug 5 vagy aug 6 asszem, minnyá megnézem....
A CoF is érdekel, de drága, és asszem másra fogom költeni pénzt.
Sportszigeten meg Slipknot!
[Szerkesztve] -
_Gudella
senior tag
Ja, Anathemára is akarok menni!
-
_Gudella
senior tag
-
Loretto
veterán
anathema szuper childrent még csakcsak meghallgatom.amugy az a baj hogy minden pesten van
Soirée...
-
Loretto
veterán
sztem lassan lesz majd pécsen a rock maraton is.volt már vmelyikőtök?
Soirée...
-
TomDog
tag
Az én közeli ajánlatomBővebben: link
És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php
-
_Gudella
senior tag
ja és aug. 20 körül Hagyományos Ecseri Rockfesztivál (300 méterre lakom tőle ), ahol ha minden a terv szerint folyik fellépünk a bandámmal
-
strike-force
őstag
Ne csak rock legyen má' !!!!!
GLUGLU Fesztivál
2004. június 18-19., Mogyoródi Aquaréna
Fellépők
The Chemical Brothers LIVE
Groove Armada LIVE
Dub Pistols LIVE
Propellerheads DJ Set
Hybrid LIVE
Banco De Gaia LIVE
Lexicon Avenue LIVE
DJ Hyper
Adam Freeland
Freq Nasty presents the Video Nasty Experience
DJ Vibe
Plump DJsR7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
nagyúr
válasz strike-force #39 üzenetére
Félig off:
Én maradnék az igazi zenénél, félre ne értsd a dolgot, de ezek a mai dízsék vhogy nem alkotnak maradandót. Ez mondjuk az én véleményem és nem akarok ebből flémet sem... maradjon inkább ez egy rock-metal topic...
on~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Zsu_
senior tag
kicsit off:
Tudja valaki, hogy mikor lesz végleges Sziget-program? -
Dilikutya
félisten
Júniusban vekeri tavi fesztivál, a szokásos magyar fellépők mellett a Motörhead is eljön
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
launcser
senior tag
kedvcsinálónak:
én pl. kinéztem még magamnak efottot, meg szin-t is
ott is lesznek, főleg hazai fellépők, nem olyan sok mint szigeten de hangulat lesz kb olyan
majd meg kéne nézni a kínálatot teljesentütüü
-
Dilikutya
félisten
EFOTT: The 69 Eyes és a Danzig a külföldi fellépők.
ja és a Wantedon ott lesz az Argies is. nem tudom mennyire ismert, sztem nagyon jól nyomják.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
itt egy jó adag még
http://www.heavymetal.hu/default.asp?t=esemenyekNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Junkie
aktív tag
Bodomra én is megyek ki ha lesz a szigeten meg főleg ha nagyszinpadon lesz nem szeretném vmi kis sátorba nézni...
Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag
-
Sick Boy
őstag
váááá ők a legjobbak!!!
tavaly meghaltunk félig a koncetrjükön!!! _Az bement pogozni, kicsit szétszállt, mire visszajött... ehe ehe remélem sportszigeten idén is lesznek.Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest