- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz Mercutio_ #10592 üzenetére
Én már azt is láttam sajnos, meg izzadságporos, kajamorzsás klaviatúrát, ráadásul olyan embereknél, akik nem minimálbérből élnek, hanem sokkal tehetősebbek ugyan, csak ezek szerint is mocskos igénytelenek.
(#10594) kovy29 : Persze, hogy csak egy kell, s a postát is Neked kellene állni.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
-
Cheesy
őstag
válasz Mercutio_ #10692 üzenetére
Én innen hoztam 2 üveg 3 puttonyos és 1 üveg 6 puttonyos aszút. Ott helyben megkóstoltatta velünk, a 3p-snek jobb íze volt, mint az 5p-snek. Borra nagyon finnyás vagyok (inkább sörös vagyok, abból is a barnát) de ezek nagyon finomak! Az egyik 3p-st már megittuk ^^ A 6p-s meg majd karácsonykor.
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
JanR
addikt
válasz Mercutio_ #10745 üzenetére
Volt már mITX-m, egy stock GTX 680-l, prodigy házikóban, nem annyira melegedett, de amit radi írt, a GTX670 és a GTX760 számomra kevés (tudom, tudom.. de akkor is). R9 280X MSI Gamingbe gondolkodom nagyon, de megvárom, hogy fog alakulni a GTX 770 / 780-k ára és azokat is átnézem.
-
emiki6
veterán
válasz Mercutio_ #10931 üzenetére
Vannak jobbak / halkabbak drágábban.
De az tény, hogy minél lassabban forog, annál halkabb és 600-as RPM-en már szinte mindegyik hangtalan és több is mint a semmi."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
F34R
nagyúr
válasz Mercutio_ #10931 üzenetére
aminek nincs hangja az nem is teljesit. valoszinut azert mert az asztalon van igy annak tunik de nem sok halkabb venti van foleg nem ezen az aron. Be Quiet tenlyeg olyan halk , meg talan meg a Noiseblocker Eloop de hat az sem er 6k-t. kis hazba amugy sem jo a kis legszallitasu kavaro. Teny sajnos meg kell szokni a hangjat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #10996 üzenetére
Nem értenek hozzá.
840 evo-val hasonlítja? Ne röhögtessenek már! Ez egyik egy TLC-s fos ami 64TB írást visel el a KC300 meg egy MLC-s megoldás ami 94TB-ot. Azért ez nem gyenge különbség. Ez legalább +2-3 évnyi használatot jelent.
Arra verik a nyáluk, hogy az evo gyorsabb? Jah win 1 seccel előbb betölt az aztán marha nagy gyorsulás...#nincsbennetarcsi
-
Impressa
őstag
válasz Mercutio_ #10996 üzenetére
Rendben, köszönöm! A beárazós topikba már bedobtam. A jobb videókártáya egyébként is szüksége lenne, mivel szokott használni 3D-is programot ( autodesk, autoCAD, Solid edge) és azok VGA igényesek véleményem szerint. Bár netbookon is sikerült elindítanunk a programot ( ezen még én is meglepődtem kicsit )
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz Mercutio_ #10999 üzenetére
Ezt még ő maga sem tudja eldönteni, nem egy "hamar ember" én meg nem akarhatom jobban helyette. Azért köszönöm a gyors, kimerítő válaszokat, és a segítségedet!
(#10997) Qru és nem sokkal drágább, mint egy V300.
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
szasanyi
félisten
válasz Mercutio_ #11004 üzenetére
A linkelt gyártói oldalon ott vannak típus és kapacitás szerint, ez a 120GB-os modellre vonatkozó adat.
Impressa: ez igaz, de erre a kijelentésre tekintettel a világ pénzét el lehet költeni. Ha nem húzol árhatárt, mindig lesz ami kicsit jobb és kicsit drágább, és a végén vagy semmit sem veszel vagy eljutsz a terméksor legdrágább darabjához. Bár itt egyszerűbb a helyzet, az anyagi lehetőség 25k-nál kimerül. Hozzáteszem, hogy sztem otthoni felhasználásra semmi sem indokolja a magasabb áron és/vagy jobb SSD vásárlást. Ha a saját SSD-mert nem nettó árért fizetem, sose lenne 840 PRO SSD-m.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Mercutio_ #10992 üzenetére
Az árazós topikban vannak azért bajok..
Silicon Power DDR2 800 CL5 2x2gb RAM ~4eFt
Geil black dragon 2x2 800 Mhz Cl5 ~4eFt
2 x 1GB Kingston KTC1G-UDIMM DDR-2 400MHz ~4eFt
==> Kingmax 4x1GB 1066Mhz ~9eFtÚgy látszik az 1GBos DDR2 modulok értékesek
Egyébként ~50k piaci értéket képvisel a gép, más kérdés, amit írtál..+halott platform. Inkább 1155/56 i3+DDR3mal és totál felejtős a G92 származék VGA..nagy vonalakban. De egyszerűbb, ha meg van szabva a keret, ahhoz mérten lehet ajánlani.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #10999 üzenetére
Sebesség nem számít köznapi használat során. Náézd meg a ph tesztben mekkor akülönbség van a leglassabb meg leggyorsabb ssd között win7 indítás idejében, vagy akármilyen program idejében. A szintetikus szärokkla most ne foglalkozzunk.
Már bánom, hogy anno nem KC300-at vettem a V300 helyett. Bár akkor még nem annyira voltam képben ssd fronton mint most.
#nincsbennetarcsi
-
emiki6
veterán
-
Vigneau
félisten
válasz Mercutio_ #11043 üzenetére
Hm... Nem. Még nem megy ez a szöszölés nekem.
smiti:
Kíváncsi vagyok, mit fogsz kitalálni. Bár ahogy ismerlek, nem vagy egy nyugodt fajta.Én nagyjából jan. 22. környékére tenném a házújító projektem, ha nem jön közbe addig valami.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
embe
nagyúr
válasz Mercutio_ #11096 üzenetére
Jogos. Én sem használom ki a 8GB-ot, de kíváncsi lennék, hogy mit lehet kihozni 16GB-ból. Ennek ellenére én is csak alaplap (Z77-re) cserén gondolkodok. Igaz a héten cseréltem vga-t, a múlt hónapban meg hűtőt és procit. De ezek a cserék kevés pénzből megvoltak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest