- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz eszakas #10615 üzenetére
és radi8tor mindegy akkor, csak azért kérdeztem, mert akkor inkább sima .avi-t töltök, nehogy aztán gond legyen lejátszáskor. Azért köszönöm mindkettőtöknek!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
föccer
nagyúr
válasz eszakas #10660 üzenetére
Véleményem szerint már az a baj, hogy a power off gondot okoz. Arról nem is beszélve, hogy be lehet állítani, hogy a power off-ra simán leállítja magát.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Bjørgersson
félisten
válasz eszakas #10734 üzenetére
Annyira nem vagyok nagy multis, még egy éve sincs, hogy elkezdtem Battlefield 3-azni itteni arcokkal és az ő ismerőseikkel, jó volt szerettem, viszont már legalább egy hónapja nem játszottunk együtt, valahogy megunta mindenki az egészet. Lehet a következő rész érkezése is rátett egy lapáttal és ha nem jönne, ugyanúgy játszanánk tovább, kitudja. Előtte sosem multiztam, úgyhogy valószínűleg meg leszek nélküle, a konzol mellett meg úgyis szükségem lenne még egy asztali gépre is, úgyhogy max. egy olyasmit rakok majd össze, amin azért tűrhetően elfut még a 3.
Kicsit hosszú lett, mindegy, a lényeget érted.
(#10735) JanR: Én azért annyira nem vágtam magam hanyatt, a többinek is csökkenthették volna az árait.. Nem engedhet meg magának mindenki egy GTX770-et, nemhogy 780-at.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
F e Z o
veterán
válasz eszakas #11156 üzenetére
A virágboltihoz létezik ram fixer, 6gb alatt is elmegy, nem tudom a hivatalossal működik-e ugyan. Mondjuk a Modern Warfare 2 óta nem láttam jó cod-ot, abba beletoltam több mint 1000 órát.
(#11160) kovy29 : Persze kifogás mindig van. 6 hét van még Karácsonyig, ráadásul még jó idő is van egy kis mozgásra.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz eszakas #11163 üzenetére
Nem értem a kérdést sem.
Számomra ez elég egyértelmű: ha nem indul el a játék, akkor nem kell megvenni. Zetor is mutatott egy képet milyen szegényes a Hardcore multi része. Nekem nincsenek álmatlan éjszakáim.
Mindenesetre elég gerinctelen húzás volt ez tőlük. A másik topicban van egy videó, amiben a srác megnézte memória analizálóval mitől zabál olyan sokat a játék és azt látta, hogy 3 GB-nyi nullákkal van teleírva.
Addig is: Download more RAM, de ez csak DDR2-est ad.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
válasz eszakas #11712 üzenetére
Na hát nem kell egy kérdés miatt letépni a fejemet. Azért kérdeztem mert én is (részben) cement gyárral vagyok kapcsolatban, illetve nagyrészt nekik dolgozom. Csak éppen a Lafarge konkurenciájánál. Innen jött a kérdés.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz eszakas #11741 üzenetére
Szerencsére a többség úgy gondolja, hogy vízhűtésnek a saját topicjában a helye.
Az a "kisebbség", aki ezzel foglalkozik vegye a fáradtságot és a másikban kérdezzen rá.Én amúgy a lustaságot tartom a legnagyobb OFF gyártó tényezőnek.
Léghűtés az más téma, mivel minden kártyának egyedi. Egy vízhűtésnél csak 1 elem egyedi az egész rendszerben, és ugye azon nincs mit beszélni. Azt veszi az ember, amire van pénze.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
eszakas
senior tag
válasz eszakas #12171 üzenetére
Hát ez már utána találtam neked . Nem lesz egyszerű ment.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Bjørgersson
félisten
válasz eszakas #13899 üzenetére
Nekem is olyan monitorom van. Amikor lecseréltem egy TN paneles LG-ről, csak néztem, hogy ilyen színeket én nem is láttam korábban.
-
smiti
veterán
-
dfdfdf
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz eszakas #14308 üzenetére
Lehet mégis a program választó kapcsoló a hibás.
Szétszedtem és vagy a szétszedéstől vagy már korábban el volt hajolva az egyik érintkezője. Mindjárt visszarakom és kiderül.Szerk: Sajnos nem volt szerencsém. Látszólag nincs semelyik alkatrész elpukkanva.
Procond Electronica 3560132009 számú alaplapot keresek.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz eszakas #14848 üzenetére
E8500at a Ninja passzívan elviszi ha van a közelében huzat..65W TDP. Szóval vagy ott keresendő a gond, amit radi is ír, vagy a rögzítés/IHS szintjén..rendesen felfekszik a hűtés, nincs alatta kevés/sok paszta? 120as ventivel kb. 50°C kellene legyen a plafon 3.33ra húzott, +feszt kapott Q8300at hűtöttem anno hasonló módon, 70 alatt volt LinXel..
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz eszakas #14853 üzenetére
Szerintem vagy biztos? 1x megnézted hogy néz ki a felület pasztázás után? Simán lehet itt-ott homorú/domború az IHS/talp pl.
Proci hőfok nem számít, a magokat kell nézni. Ha nem írtam volna, az ominózus Quad magjai voltak max. annyik..miközben ~dupláját ette/fűtötte tippre az alap Wolfnak. 12cm/1300 venti már totál felesleges a Ninjára..pont nem ez a lényege. 6-800rpmen átszellőzik már kényelmesen.
Egyébként ha ~70 a plafon P95el, kb. ne stresszelj feleslegesen -
Mercutio_
félisten
válasz eszakas #14858 üzenetére
Hozz létre feladatot és azzal indítsd ott megadhatod, hogy Windows indulasakor hajtodjon végre (pontosan hogy kell már nem emlékszem, de Windows topicban tuti van leírás.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Mercutio_
félisten
válasz eszakas #14864 üzenetére
Passz, nem lehet, hogy szolgáltatásként fut, és nem jelenik meg a kezelőfelülete? (bár nem lenne logikus)
Esetleg nem blokkolja valami víruskereső?Ja még ami eszembe jutott: Ha a lap nem támogatja a 3 vezetékes ventivezérlést a program se tudja szabályozni, mintha ilyesmit olvastam volna.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz eszakas #14864 üzenetére
Elképzelhető (esélyes), hogy nem a maghők alapján szabályoz. Nem vágom milyen beállításaid vannak, de ha lehet határértéket adni neki °Cban, tedd alacsonyra, a profilet pedig Performancera vagy ha számokkal állítható, akkor magasra. Ha ~300on pörgeti, van szabályzásod, az biztos..egyébként a laphoz nem lehet letölteni valami gyári utilityt..? Lehet azzal tudnád variálni
-
-
embe
nagyúr
válasz eszakas #15088 üzenetére
Vírusirtót használok. Nem az volt a gond. Kaspersky IS van fenn, illetve a Malverbyte-t szoktam 2-3 naponta lefuttatni.
Lehet valami lementett sz@r bios beállítást raktam vissza?
Mindegy, ma éjjelre nem kapcsolom le a főkapcsolót, megnézem ma éjszaka is.[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
válasz eszakas #15347 üzenetére
Na meg mivel lekéstem a szerkesztési időt még azt tudom mondani, hogy magát a nagy felbontást átviszi csak minőség romlással.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest