Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz Falovas #1574 üzenetére

    Először meg kellene próbálni torrent oldalról beszerezni a filmedet a kívánt nyelven. Még mindig hamarabb beregisztrálni egy nyílt oldalra mint hangot illesztgetni.

    Ez így van, és már megtettem volna, de csak 2 fajta létezik: nézhetetlen képminőség magyarul, és DVD-BD minőség franciául és oroszul. :) Ami nem lenne probléma, ha lenne a filmhez magyar felirat. De nincs. Legalábbis én sehol nem találtam. A Videa-n is fellelhető a film magyarul, de ott is vannak hang-illesztési problémák. Ezért gondoltam, hogy megcsinálom magam, viszont a leírtak alapján lehet, hogy ez nem az én kompetenciám. Talán jobban járok, ha a magyar feliratot csináltatom meg valakivel a francia felirat alapján. :D Tudtok valakit, aki csinál ilyet?

    vannak olyan esetek amikor a DVD Rip nem egyezik meg a másik mondjuk a BRRippel. Egyik jelenet hosszabb mint a másik, vagy hiányoznak jelenetek. Máris bukik a mutatvány.

    Igen, ez benne van a pakliban, a BD Rip 4.5 perccel hosszabb, mint a DVD. Hogy ez az fps különbsége, vagy a BD-n egy kicsit hosszabb (rendezői) változat van, azt nem tudom egyelőre. Okozhat ennyi eltérést a BD és a DVD közti fps-különbség, kb. 1:50 hosszú film esetén?

    A film egyébként: Paradis pour tous (1982) Éden boldog-boldogtalannak
    Kamaszkorom egyik nagy filmélménye.

Új hozzászólás Aktív témák