Új hozzászólás Aktív témák

  • Imi1981

    veterán

    válasz den89 #3292 üzenetére

    Azért azt hozzá kell tenni, hogy nagyon jókor álltam be seedbe! Egy másik oldalról töltöttem le (a nagy fal című filmet) és az nCore-ra is onnan a másik oldalról letöltött torrentet rakták fel és én egyből letöltöttem az ncore-ról, ellenőrizte és már seedeltem is együtt a feltöltővel (szóval ketten seedeltük)! Ez ritkán sikerül de ilyenkor mindig jó sebességgel lehet seedelni.
    Amúgy nekem is 20-30 MB/s-el szokott feltölteni mikor jó torrentek vannak. Ez előtt 34 MB/s volt a rekord. Amúgy már csak 6.8 - al seedel nekem is. Elvitték a sávszélt a gyorsabb szerverek meg a rengeteg feltöltő már.

    Nekem a bestbox-al szerencsém volt! Ha azt fogod ki amin én voltam az kicsit jobb szerintem. Csináld úgy hogy csak 1 hétre fizetsz elő a 200 megabit mini csomagra és ha jó akkor tudod hosszabítani megszakítás nélkül 1 hónaposra (igaz így 2600 Ft lesz de 1 hónap +1 hét lesz az időtartam) . Ha szar lesz lemondod az 1 hetest és vissza jössz a Speedbox.li-re. Anno én is 1 hétre fizettem elő és azt hosszabítottam 1 hónapra.

Új hozzászólás Aktív témák