Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Vistaboy

  veterán

  Valaki el tudná árulni, hogy ez a mocskos Uplay miért nem hagyja letölteni a Far Cry 3-at? Egyáltalán miért tüntette el a játékaim közül? Másfél évvel ezelőtt kaptam a kódot, nem dobozos példány, tesztre érkezett - amit meg is írtam, akkor még szerepelt a játékok között -, most pedig semmi:

  Ami viszont érdekes, hogy az eredményeim meg még megvannak, sőt, a játékot is meglévőnek írja, az áruházban is csak a többi rész szerepel, ergo az accountomon ott van a játék, csak valamiért nem tudom letölteni, mert a Uplay szerint nem rendelkezek vele.

  Érdekes. Nem mintha újra végig akarnám játszani, de azért ha esetleg mégis kedvem lenne rá, hogyan szedjem le? Meg így addig nem is fogok több Ubisoft játékot venni, míg folyton eltünedeznek a könyvtáramból.

  MOD: Mielőtt valaki kérdezi: Ott van a kód aktiválásának lehetősége, de mint mondtam, másfél évvel ezelőtt kaptam tesztre, akkor beaktiváltam, azóta ki emlékszik már rá?

  [ Szerkesztve ]

  "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Hozzászólok Aktív témák