Új hozzászólás Aktív témák

  • #45997568

    törölt tag

    Egy par dolog mellett mindenki elsiklott :U Bran-ek mar nem kell a fa anelkul is megy neki a revulet :C . Latja masok multjat is nem csak a sajatjat. O most mar osszefuggeseiben latja a multat, a jelent, es nem kell O ahhoz hogy a masok megoldjak a Fal altali nehezsegeket.
    A masik hogy ha tenyleg eltunik par nagy haz (Lannisterek -> Tommen halala, bar Cersei meg gyerekkepes) Tyrel-ek (eleg ha Loras elhalalozik) akkor a 8-bol 4-nek annyi (Baratheonok-nak mar reg annyi, House Martell: a herceg es fia halalaval ez a haz hivatalosan kihalt :) ) maradtak a kovetkezok:
    Arryn: LF szerintem kinyirja a gyereket amint nem lesz ra szuksege.
    Frey: nem adok sokat mar nekik.
    Greyjoy: ket agon is megy most a vetelkedes, valoszinuleg Yara-Theon aga marad meg, de akar mindket ag is mehet a levesbe idovel.
    Bolton: leven most ok a Warden of the North kb evad vegeig kiderul mi lesz veluk, valoszinuleg kuka, bar ha Sansa terhes... :U
    Starkok exiled statuszban vannak akarcsak a Tully-k es a Targaryen-ek, ezeknek a sorsa is kiderul hamarosan.
    A fovereb azert is okozhat komplikaciot, mert ha vegul uralmon maradnak valahogy akkor Danny amikor megerkezik egysegbe hivhatja ellenuk Westeros-t, leven Danny sereget a voros papok fogjak tamogatni, mas vallas = vallashaboru is akar. :U Jot tenne a asorozatnak ha most reszben kissebb hazak erosodnenek meg es vennek at a vezeto szerepet nagypolitikaban vagy (!) megjelnnek a fattyak es ok veszik at a hazakat, lasd Gendry peldaul.

    Szerkesztve !

    Ja, egy fontos adalek, most mar tudjuk ki is Coldhands :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák