Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz gghrtz #8307 üzenetére

    20MHz-en ha a szobában vagyok lényegesen lassabban tudok másolni a routerről, így a 40MHz muszáj. Plusz, ha nem tudja a router a 40MHz-et, akkor megint vissza jutunk oda, hogy szar...
    Az országkóddal, dbm értékekkel régebben játszottam, de semmi különbséget nem tapasztaltam, plusz itt a fórumon is azt az információt kaptam, hogy teljesen felesleges vele bohóckodni, semmit se ér.
    Kérlek mielőtt válaszolt valamire vedd a fáradtságot, hogy megnézed a kommentem, ott az inSSIDer kép, hogy egy WiFi hálózat sincs a közelben ami zavarhatna.

    @kali
    "többször leírtam/leírtuk már, hogy miért nem illik összehasonlítani a csak 2.4 GHz kontra dual band routereket/eszközöket"

    Tehát akkor igaz az a megállapítás, hogy a Dual Band eszközök WiFi-je gyengébb, mint egy sima n-es 2.4GHz-es routeré? Mivel ezt így nem nagyon reklámozza senki...

    "a moddolt firmware sem szolgálhatna viszonyítási alapul"

    Gyári firmware-rel se volt erősebb a router WiFi-je, már ha ez számít most valamit.

    "szívesen megmutatom neked"
    Nagyon köszönöm a segítségedet, de ez rajtam nem segít. :(

    @vargalex
    Elvileg az enyém még korábbi verzió, kék ledes amit nem érint a probléma, egyszer már kiveséztük itt régebben.

    @Mindenki
    Most lehet azt gondoljátok, hogy kötekedni jövök ide, pedig nem. Egyszerűen szeretném, hogy végre működjön az eszközöm normálisan - mint a kommentekben látható másnak - csak ezeket az érveket, hogy "rossz beállítás", meg hasonló, amit a kolléga nyögött be nagyon okosan egyszerűen nem tudom elfogadni. Itt vagyok én, válaszolok mindenre, szerintem körül jártam a témát, és mégse jó.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák