- Autodesk - Revit
- Vírusirtó topic
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Microsoft Excel topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Proxmox VE
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
-
IT café
TP-Link WR842ND - N300 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
Én két módszert tudok neked ecsetelni. Az egyik a gyári firmware-rel, a másik a Gargoyle firmware-rel. (én ez utóbbit javaslom...)
A gyárihoz: Először is pontosan be kell azonosítani a routert, hogy milyen verziójú. V1 vagy V2.
Azután meg kell nézni a kompatibilitási listát: ebben ugyan az általad említett ML-2160 nincs benne, de szerintem azzal nem lesz gond.
Azután le kell tölteni a TP-Link oldaláról a megfelelő segédprogramot.
Ezt telepíteni kell a számítógépekre és el kell indítani. Onnan már elég egyszerű a dolog (a hálózati nyomtatás beállítása előtt telepíteni kell a nyomtatót mint helyi nyomtatót, mert azt fogja asszociálni a segédprogram) pár kattintás és megy is. Arról kell meggyőződni, hogy a segédprogram a rendszerrel együtt induljon.Gargoyle: ez sokkal egyszerűbb! csak bele kell dugni a nyomtatót és a router adminisztrációs felületén meg kell nézni, hogy felismerte-e, azután csak a Windows vezérlőpultjában csatolni kell a hálózati nyomtatót a "nyomtató hozzáadása" varázslóval. Itt "A számítógéphez csatlakoztatott helyi nyomtató"-t kell választani, de a "Plug and Play" lehetőséget ne válaszd!
Azután az új port létrehozását válaszd! a Port típusának a "Standard TCP/IP Port"-ot kell választani. Azután meg kell adni a nyomtató IP címét (alapértelmezetten: 192.168.1.1) onnan már minden megy magától, még a protokolt kell majd megadni ami HP JetDirect.A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autodesk - Revit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Vírusirtó topic
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Külpolitika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest