Új hozzászólás Aktív témák

  • ABE

    őstag

    válasz kavarc #2814 üzenetére

    Vista alá nem lehet az XP-s Power Saver-t felrakni. Különálló Power Saver nincs Vistához, hanem a Value Added Package révén beépül a Vista saját energiagazdálkodásába. A beállítások alatt egy hűtési módszer opcióval lesz gazdagabb az energiagazdálkodás, illetve az Fn+F2 gombokkal lehet a profilok között váltani (ez az XP-s változathoz hasonlóan látható, hogy mely profilok közt váltogatsz). Tehát lényegében ugyanazt nyújtja így a Power Saver, mint XP alatt: be lehet állítani a sebességet, a hűtési módszert, a képernyő fényerejét, hogy mikor kapcsoljon le a HDD, stb. Az egyetlen különbség XP-hez képest, hogy Vista alatt a Power Saver beépül a Windows saját energiagazdálkodásába, és azzal együtt működik. Érdemes rászánnod egy 15 percet a szöszmötölésre, és látni fogod, ugyanazok a szolgáltatások állnak rendelkezésedre.

    Tudtommal az Intel Storage Manager-t nem kell telepíteni, elég csak a Chipset drivert telepíteni. A HW Setup-ra már nem emlékszem pontosan, hogy mre is jó, azt tudom, én nem szoktam felrakni. Lehet, hogy rossz sorrendben próbáltál telepíteni?

    A TouchPad driver telepítése után a Vezérlőpult\egér beállításoknál megjelenik egy új fül. Arra rákattintva találsz egy beállítások (settings) menüpontot, ahol mindent be kell tudnod állítani.

Új hozzászólás Aktív témák