Új hozzászólás Aktív témák

  • ABE

    őstag

    kisKlambi

    Az L40 BIOS-t konkrétan nem ismerem, természetesen az oprendszerhez illő BIOS-t kell a gépre rakni. XP ugye azért nem megy fel a gépre, mert nincs benne alapből a SATA driver. Ezt BIOS-ban néha ki lehet kerülni valami Native Mode állítgatással. Nem tudom, kipróbáltad-e már az XP-s BIOS-t L40-en, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy csere után simán felmenne az XP, lehet, hogy még akkor is szükség van az integrált driverre. Persze, ez csak feltételezés, ki kell próbálni.

    WLAN problémádra ennek az angol nyelvű fórumnak az alapos böngészését ajánlom, mert L40-nel kapcsolatos problémák gyakran felmerültek:

    http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums/forum.jspa?forumID=59&start=0

    bence2005

    Gondolom nLite-tal integrálod. Válaszd ki, hogy egész mappát integráljon, de csak a 32 bit-es drivermappát válaszd ki. Elvileg automatikusan meg kellene csinálni az nLite-nak a kiválasztást. Én úgy tudom, hogy TEXT módban kell integrálni a drivert. Mit értesz azalatt, hogy ki kell választani az oprendszer és hardver típusát? Elvileg neked a 32 bit-es XP kell (gondolom olyat akarsz telepíteni), illetve a 965GM chipsetre van szükséged. Amikor én integráltam drivert telepítőbe, tőlem csak annyit kérdezett, hogy PNP vagy TEXT módú legyen-e.

Új hozzászólás Aktív témák