-
IT café
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz Intruder2k5 #3173 üzenetére
Mindent tudsz Utána is nézek mi a helyzet ezzel az 50/25-el
Modem IP-t visszaírom alapra, és természetesen a Personal is jó csak az Enterprice volt legalulValahol olvastam hogy a szolgáltatók DNS szerverei sokszor késve reagálnak és volt aki ajánlotta hogy érdemes pl. a Google DNS1: 8888, és a DNS2: 8844-et használni. Feltételezem ha regisztrálok a ipdns.hu-ra nekik is van ingyenes DNS1-2 számuk, de az előző kommentemben írtam hogy 3 DNS sor áll most nullásan. Mi lehet a 3.?
Egyébként olvasgatom az ipdns.hu-t és felfigyeltem erre:
"Életszerű példaként:
Egy otthoni biztonsági kameránkat szeretnénk elérni "kívülről", de a DSL szolgáltatásunk 24 óránként IP címet vált, ami "nehézkessé" teszi a külső elérését, ami szükséges ahhoz, hogy a munkahelyünkről pillantást vethessünk az otthon egyedül hagyott házi kedvencünkre.A feladat megoldására szinte végtelen variációjú megoldás létezik, az általunk javasolt szerint szükség van egy OpenWrt használatára alkalmas routerre egy IP kamerára és az IpDns szolgáltatásra."
A kérdésem az lenne, hogy a Tomato= OpenWrt? Vagy ha nem is egyenlő de épp úgy alkalmas?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG LCD és LED TV-k
- Xbox One
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- Android szakmai topik
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest