Új hozzászólás Aktív témák

  • Raulblanco07

    aktív tag

    válasz TTomax #19752 üzenetére

    Nem kötelező, most sem craftolt fegyvert használok, hanem drop Vectort.
    Kaphatsz kint is egy csomó 204-es fegyvert, a blueprintet a legjobb verzió miatt veszed, és ahogy írtad te is, azért meg kell szenvedni.

    Igen, megyek randomokkal is DZ matchmakinggel, bár nem túl gyakori. Bár szerintem már az is elég random amit vasárnap csináltam, hogy csak bementem szólóban és boldog boldogtalan rámcsatlakozott, meg azoknak a haverjai akiket nem is ismerek, ez nekem elég random, tehát nem egy összeválogatott csapat jó játékosokból megbeszélt skillhasználattal, persze ilyen utóbbi is szokott lenni.

    De, van tudatos karakterépítés. Nehéz. Ó jajj, mentem egy questet és nem adott rögtön 3db tökéletes max level itemet, ragequit, hiányzik az ilyen típus a fenének. Van egy alap build amit összeállítasz, kapsz egy tucat cuccot, vagy lesz benne olyan ami kicsit jobban passzol, vagy nem. Nekem is ilyen a tank + sticky karakterem, feldobtam rá azokat amik éppen voltak, ennek eredménye az lett hogy tele volt skillpowerrel és tankként legkevesebb szívóssága volt, aztán ahogy potyogtak a cuccok lehetett cserélgetni és nőtt a szívósság, csökkent a skillpower. Mikor már skillpower eléggé lent volt, szívósság eléggé fent, nehezedett, mert onnantól nem elég hogy jó statos kell legyen, még a skill képesség és sticky sebzést kell adjon, de ilyen is esik, csak ki kell várni, múlthéten 2 ilyen itemet cseréltem amivel még tovább erősödött, szóval igen, van tudatos karakterépítés, csak nem olyan mint más játékban, hogy farmolj össze bármilyen szar questben 1000 csillámpónicreditet és megveheted a top gear fix statos armort, amit mindenki más is használ, hanem keresni kell, és addig szedni a lootot ameddig meg nem találod, amíg nincs meg, addig pedig a hozzá legközelebbit használod.

    Ha a barátaid is ilyenek mint Te, azonnal a legjobbat akarom és ne legyen nehéz megszerezni, akkor nem is csodálom hogy abbahagyták, ez nem az a játék, nekik valószínűleg tényleg a BF1 való, amiben 2 kattintás lesz kiválasztani hogy mivel akarsz menni, lelőnek, respawn gomb, mehetsz tovább, nincs tétje, meghalhatsz 58x is mire lelősz valakit, max alul leszel a listán a végén.

Új hozzászólás Aktív témák